Dmitri Orlov pole kindel, kas mängib uuel hooajal NHL-is

Eelmisel hooajal läbimurde aasta teinud ja Washington Capitalsil Presidentide trofeeni sammuda aidanud Dmitri Orlov pole kindel, kas mängib ka uuel hooajal NHL-is. Venelane on piiratud vabaagent ning seni pole temaga uue lepinguga seoses kokkuleppeni jõutud.

(foto: capitalsoutsider.com)
2009. aasta drafti 2. ringist üles korjatud Orlov tegi mullu 8 värava ja 29 punktiga väga eduka hooaja. Enne seda oli ta 119 kohtumisega jõudnud vaid kuue värava ja 31 punktini. Kuid hea mänguvorm on nüüd tekitanud probleeme lepingukõnelustel, sest iga klubi soovib alati mängijatele maksta nii vähe kui võimalik.

"Seda on väga raske öelda," ütles Orlov nädalavahetusel vastuseks küsimusele, kas ta teeb Capitalsiga uue lepingu. "Olen viis aastat selles organisatsioonis olnud ja kõik on olnud hästi. Olen viis aastat USA-s mänginud, seega loomulikult meeldib mulle siin ja soovin siia jääda. Kuid ma ei tea, kuidas see õnnestub. See veel selgub."

Pikale veninud lepingukõnelused on pannud liikvele ka jutud, et 2014. aastal Venemaa MM-kullani aidanud kaitsemees jätkab karjääri hoopis KHL-is. Seal kuuluvad tema mängijaõigused Moskva CSKA-le, kelle peamänedžer Sergei Fjodorov olevat Orlovi esindajatega juba ka ühendust võtnud ja pakkunud välja, et 25-aastane mängumees võiks kasvõi ühe hooaja kodumaal veeta.

Capitalsil on vaba palgaruumi hetkel veidi alla 3.5 miljoni. Üleeelmise hooaja vigastuse tõttu täielikult vahele jätnud Orlov teenis vana lepinguga kahe aasta jooksul kokku neli miljonit dollarit.

Fjodorov ja CSKA luusivat ka Nikita Kutšerovi ümber, kellel samuti piiratud vabaagendina uueks hooajaks NHL-i leping veel puudub.

Kommentaarid