Meeskonnakaaslane Perreault ei mõista Trouba nõudmisi

Nädalavahetusel ilmnes, et Jacob Trouba on juba alates kevadest soovinud Winnipeg Jetsist lahkuda. Põhjuseks rahulolematus oma rolliga meeskonnas. Tiimikaaslased on sellega seoses jagunenud kahte leeri. Noorel kaitsemehel on mitmeid toetajaid, kuid Mathieu Perreault ei mõista üldse tema nõudmisi.

(foto: jetsnation.ca)
Kaks hooaega klubis veetnud Perreault näitas suvel oma lojaalust Jetsile, tehes neljaaastase lepingupikenduse, mis hakkab järgmisest suvest kehtima. 28-aastane ründaja sooviks sellist pühendumist näha ka oma nooremalt meeskonnakaaslaselt.

"Tüüp mängib keskmiselt 22 minutit ja siis hakkab nurisema oma mänguaja üle. Kui palju ta seda veel juurde tahab?" küsis Perreault.

"See on veider olukord. Olen temas lahkumissoovi väljendamise pärast veidi pettunud, Ta on noor mängija, kes alles liigaga liitunud."

Perreault lisas, et meeskond ei kavatse lasta end potentsiaalselt pikaks kujunevast saagast häirida ja lõpuks võib Trouba olla suur kaotaja. "Tema juhtumiga seoses võib mängima mitte tulemine isegi halvem olla. Kui alustame aastat ja kõik läheb hästi, siis tekib tunne, et me ei vajagi teda."

Aga Detroidi külje all Rochesteris sündinud Troubat, kes jäänud omapäi kodukohta harjutama, on mitmed Jetsi liikmed siiski ka tagasi ootamas. Temaga palju koos mänginud kaitsja Mark Stuart ütles: "Loodan, et kõik laabub ja loodan, et see juhtub siin. Ta on väga oluline osa meie meeskonnast ja väga hea sõber."

Koos Troubaga Michigani ülikoolis mänginud Andrew Copp, kes pärast Jetsi meeskonda murdmist temaga ka elukohta jagas, on kahe tule vahel. "Olen teda toetamas, aga olen ka Jetsi poolel. Peame tegema enda jaoks parima otsuse. Olen kahe vahel, aga samas pean teda toetama ja tegema kõik, mida ta parimaks peab."

Toetust on avaldanud ka Tyler Myers, kes just Trouba poolt ihaldatud parempoolse kaitsja kohta on hoidmas. "Alates hetkest, mil meeskonnaga liitusin on Trouby olnud mängudes suureks abiks ja väga hea kutt riietusruumis."

Jets on lahkuda sooviva mehe eest vastu tahtmas vasakpoolset kaitsjat, kes oleks samas vanuses ja sama kaliibriga.

Kommentaarid