Marian Gaborik jääb maailmakarika finaalist ja uue hooaja algusest eemale

Air Canada Centre'is nähti täna kurba vaatepilti. Marian Gaborik lahkus hallist karkudel, kipsis parema jalaga. Los Angeles Kingsi ründaja jääb seetõttu nii maailmakarika finaalist kui uue hooaja algusest eemale. Raviks kulub kaheksa nädalat.

(foto: Getty Images)
Gaborik tegi endale liiga maailmakarika poolfinaalis, kus Euroopa meeskond üllatuslikult Rootsi alistas. Seal oma turniiri teise väravani jõudnud slovakk sai teisel kolmandikul litriga jala pihta ja olgugi, et mängis kohtumise lõpuni (nagu ühel õigel hokimehel ikka kombeks), siis trauma ikkagi finaalis jääle ei lase tulla.

Lisaks Euroopa meeskonnale on tegu paraja põntsuga ka Kingsi jaoks. 34-aastane ründaja piirdus eelmisel hooajal põhiturniiril põlvevigastuse tõttu vaid 54 mänguga ja just tema pidanuks uuel hooajal olema mees, kes teeb tagasi Milan Luciciga kaotatud 20 kolli. Nüüd aga terendab ees kahekuuline mängupaus.

Kui Euroopa meeskond finaalis juhuslikult seitset kaitsemeest ei hakka kasutama, siis peaks Gaboriku koht minema Mikkel Bødkerile. Meeskonna peatreener Ralph Krueger pole taanlast seni turniiril üheski kohtumises veel kasutanud.

Kommentaarid