Troy Brouwer võrdles Flamesi kunagise Blackhawksiga

Calgary Flamesil on selja taga üks viimase kümnendi halvimaid aastaid, aga võimalik, et mullune altminek oli lihtsalt petlik. Meeskonna üks suviseid täiendusi Troy Brouwer näeb satsis igatahes suurt potentsiaali. 31-aastane ründaja võrdles meeskonda kunagise Chicago Blackhawksiga.

(foto: flamesnation.ca)
Brouwer oli osaline praeguse Blackhawksi kuldse generatsiooni esimeses karikavõidus 2010. aastal. See tuli vaid paar aastat pärast seda, kui meeskond oli 71 punktiga jäänud liiga viimaste sekka.

"See meenutab mulle varasemaid aastaid Chicagos," ütles Brouwer sel nädalal Flamesi olukorra kohta. "Noored mängijad, see kuidas nad mängivad, Elliottiga väravas on meil uskumatu puurivaht. Meie kaitsjaid on fenomenaalsed. Peame lihtsalt kindlustame selle, et julgeme litriga mängida. Eelmised treenerid on seda veidi takistanud. Ründeliin on meil noor, suure energiaga, kiire ja väga oskuslik. Selles grupis mängimine saab lõbus olema."

Kui Chicagos sai Brouwer mängida koos noore Patrick Kane'i, Jonathan Toewsi ja Andrew Laddiga, siis Calgarys ootavad Johnny Gaudreau, Sam Bennett ja Sean Monahan.

"Nad on mulle rääkinud paljudest mängijatest, seega võin alustada esimeses kolmikus Monahani ja Gaudreauga. Kaaslaseks võib olla ka Bennett," rääkis Brouwer meeskonna plaanidest. "Arvan, et mind liigutatakse koosseisus ringi, kuni leiame perfektse lahenduse. Kõik võimalused on minu jaoks head."

Eelmise hooaja St. Louis Bluesis veetnud Brouwer tegi suvel Flamesiga neljaaastase lepingu. Aeg näitab, kas selle perioodi jooksul tema võrdlus tõesti paika peab.

Kommentaarid