Mark Stone lahkus harjutusmängust peapõrutusega

Uut hooaega ambitsioonikalt alustav Ottawa Senators on õnnetul kombel treeninglaagri esimeste päevade jooksul jäänud ilma ühest oma parimast mängijast. Mark Stone lahkus reedesest harjutusmängust peavigastusega ja tal on diagnoositud peapõrutus.

(foto: sportingnews.com)
Üleeelmisel hooajal võimsalt kaardile kerkinud ja selle lõpuosas üldse kogu liiga üks resultatiivsemaid mängijad olnud Stone lõpetas mullu 75 mängus kogutud 61 punktiga (23+38). Seejuures jäi hooaja viimaseks mänguks märtsi lõpus Winnipeg Jetsi vastu peetud matš, kus Dustin Byfuglien temast hakkliha tegi.


Stone naases pärast väikest pausi mängu, aga järgmistes matšides ta siiski ei osalenud. Ise tunnistas ta hiljem, et mängimist segas kangus kogu paremas küljes ja kaelas, samuti rinna piirkonna tundlikkus.

Võimalik, et sellest Byfuglieni paugust, mida Stone ise nimetanud karmimaks, mis ta kunagi saanud, ei õnnestunudki korralikult taastuda ja seetõttu langes ta laagri esimestel päevadel kiiresti uuesti auti. Kuigi tõsi, pärast NHL-i hooaja lõppu aitas ta Kanada koondise MM-il kuldmedalini.

Vaid Erik Karlsson sai mullu Senatorsi särgis Stone'ist rohkem punkte kirja. 24-aastane paremäär on seni karjääri jooksul kokku 178 matšiga kogunud 133 silma (53+80).

Kommentaarid