Tortorella nõuab Paciorettylt rohkemat

Max Pacioretty alustas maailmakarikaks valmistumist USA koondise teise ründekolmiku mehena, ent sealt on ta nüüd kukkunud viimasesse kolmikusse. Montreal Canadiensi kapten on tegutsenud kahvatult ja meeskonna peatreener John Tortorella nõuab temalt rohkemat.

(foto: rds.ca)
Eelmise NHL-i hooaja 30 väravaga ja 64 punktiga lõpetanud Pacioretty jõudis esimeses Kanada vastu peetud kohtumises 14 minuti ja 51 sekundiga vaid ühe pealeviskeni ning jäi vaatamata meeskonna suurepärasele esinemisele punktideta. Teises matšis oli sama lugu, küll aga mänguajaks juba vaid 10:05.

"Ta on seni olnud okei, aga vajan temast rohkemat," ütles Tortorella pärast teist kohtumist. "Tean, kuidas ta on suuteline mängima. Ja nii juhtub selliste turniiride ning meeskonna koosluse juures. Sa ei saa oma 20 minutit kätte. Kui teised on hoos, siis võtavad nad osa mänguajast endale."

USA lõpetab oma kontrollkohtumised teisipäeval Soome vastu. Seal on Paciorettyl veel võimalus enne turniiri algust oma aktsiad taastada.

"Ta peab mulle andma põhjuse, miks talle rohkem mänguaega usaldada," lisas Tortorella. "Saame näha, kuidas asi lõppeb. Teame, et ta on väga hea mängija, suurepärane kutt. Kuid vajame temast lihtsalt veidi rohkemat."

Pacioretty oli ka Sotši olümpiamängudel kahvatu, kui jõudis viie mänguga vaid ühe söödupunktini.

Kommentaarid