Leo Komarov lõpetas koondisekarjääri

Eesti mainimine rahvusvahelistes hokiülekannetes on saanud kõva põntsu. Pärast Soome kaotust Venemaale ja maailmakarika lõppu teatas Narvas sündinud Leo Komarov, et on koondise eest mänginud oma viimase mängu.

(foto: leijonat.com)
Esimese Eestis sündinud hokimehena NHL-i jõudnud ja 2011. aastal maailmameistriks kroonitud Komarov kogus maailmakarikal keskmiselt mänguaega veidi alla 15 minuti ja jõudis kolme kohtumise jooksul ühe söödupunktini. Pärast turniiri ütles ta, et hetkel tunneb nagu oleks koondisega lõpp.


Tuleval jaanuaril 30-aastaseks saav ründaja on varasemalt tunnistanud, et pole end juba päris pikalt täiesti tervena tundnud ja valuvabad päevad on jäänud harvaks.

Otsus koondisemängudele kriips peale tõmmata võib olla tingitud ka soovist olla rohkem perega koos. Leo abiellus läinud suvel Juulia Manneriga, kellega ta on kümme aastat koos olnud.

Soome särgis osales Leo seitsmel A-koondise turniiril. MM-kulla kõrvale on tal 2014. aastast panna ka olümpiapronks ja MM-i hõbe.

NHL-is on Komarov Toronto Maple Leafsiga seotud kuni 2017/18 hooaja lõpuni. Uus hooaeg algab karjääri parima aasta pealt, mil 67 kohtumisega õnnestus koguda 36 punkti (19+17). Kokku on seni 171 matšiga kirjas 71 silma (31+40)

Kommentaarid