Vigastuste tont käib Dallases ringi

Tyler Seguni Kanada koondisest vigasena tagasi saanud Dallas Stars on maailmakarika tõttu ilma jäänud ka Aleš Hemskyst ja Radek Faksast. Lisaks on sunnitud traumat ravima Cody Eakin, keda ei näe nii pea väljakul. Esimese kolme suhtes on seis rõõmsam.

(foto: Jerome Miron/USA TODAY Sports)
Senise karjääri jooksul just hea tervisega silma paistnud ja viimase nelja hooaja jooksul ainult viiest matšist puudunud Eakin on põlvevigastusega riiulile pandud. Klubi sõnul on 25-aastane ründaja uuesti mänguvalmis kuue nädala pärast.

Eakin, kes aitas eelmisel aastal Kanada MM-kullani, käis mullu jääl kõigis 82 põhihooaja matšis ja jõudis neis 16 värava ning 35 punktini. Ta oli playoffides kaheksa punktiga üks meeskonna resultatiivseimatest.

Mulluse hooaja 39 silmaga (13+26) lõpetanud Hemskyt on vaevamas kubemeprobleem ja klubi 2012. aasta drafti avaringi valik Faksa naases Tšehhi koondise juurest peapõrutusega.

Starsi õnneks on peamänedžer Jim Nill maininud, et nii Seguin, Hemsky kui Faksa peaksid olema hooaja avamatšiks valmis. Lindy Ruffi meeskond alustab aastat 13. oktoobril kodus Anaheim Ducksi vastu.

Kommentaarid