Eichel ja McDavid pannakse ühte kolmikusse

Võimalik, et enne maailmakarika algust on Euroopa meeskonnal igasugune mängutuju juba läinud. Neljapäeval Põhja-Ameerika meeskonnalt juba korraliku koslepi saanud sats seisab nüüd silmitsi tõelise õudusunenäoga. Kordusmatšis tuleb ohjeldada kolmikut, kus on nii Jack Eichel kui Connor McDavid.

(foto: Getty Images)
Põhja-Ameerika peatreener Todd McLellan kujundas veidi ründekolmikuid ümber ja jõudis eilses trennis intrigeeriva koosluseni.


Tavapäraselt tsentrina tegutsev Eichel ei tea, mida oodata, aga kindlasti saab see olema põnev. "Ma pole pikemat aega enam ääre peal mänginud," tunnistas mulluse drafti 2. valik pärast trenni. "Olen sellega seoses elevil. See on midagi teistsugust. Nende kahega koos mängimine on päris ahvatlev."

Lisaks väärib tähelepanu ka kolmas ründekolmik. QMJHL-is koos mängides kogusid Nathan MacKinnon ja Jonathan Drouin kahe hooaja jooksul kokku 287 punkti.

"Me olime tõeliselt domineerivad," ütles MacKinnon varasema edu kohta. "See oli küll juuniorite hulgas, aga see oli väga eriline, kuidas me ühel lainel olime."

 Talendist tilkuvad kolmikud alustavad matši Euroopa vastu tuleval ööl kell 1.

Kommentaarid