Lahtivisete spets Malhotra läks endisele klubile appi

Vancouver Canucks oli eelmisel hooajal mitmes valdkonnas liiga viimaste seas ja nende hulka mahtus ka lahtivisete edukus. 45.4%-ga jäädi nende arvestuses üldse kõige halvemaks. Ent sellega seoses on nüüd tulnud hea uudis. Lahtivisete spets Manny Malhotra on klubisse treenerina naasnud.

(foto: alchetron.com)
Aastad 2010-13 Vancouveris veetnud Malhotrale kuulub Canucksi läbi aegade parim näitaja mängijate hulgas, kes osalenud vähemalt seitsme lahtiviske mängimisel. 2275 lahtiviske juures oli tema edukus 60.6%. Tema 991 mängu väldanud NHL-i karjääri keskmine edukus oli 56%.

"Minu rolli peamiseks osaks on noorte keskründajate arendamine," märkis Malhotra uue ameti kohta. "Statistika näitab, et me ei olnud eelmisel aastal ringis väga head. Minu rolliks saab olema nooremate mängijatele, tsentridele süsteemide õpetamine, igakülgne abistamine."

Seitset erinevat klubi esindanud Malhotra, kes jäi 2011. aasta kevadel pärast litriga pihta saamist vasakust silmast osaliselt pimedaks, mängis viimati NHL-is hooajal 2014/15, kui kandis Montreal Canadiensi särki. Ligi tuhande mänguga jõudis ta 295 punktini (116+179). Enne mängijakarjääri lõpetamist, veetis ta eelmisel hooajal veel põgusa perioodi AHL-is.

Kommentaarid