Panarin tahab suurt palgatõusu

Stan Bowman on Chicago Blackhawksi peamänedžerina tegutsedes pidanud korduvalt kitsa palgafondi tõttu tegema vangerdusi ja seni on ta nendega muljetavaldavalt hakkama saanud. Aga Artemi Panariniga seoses seisab tal nüüd ees kõige raskem väljakutse. Venelane soovib suurt palgatõusu.

(foto: bostonherald.com)
Panarini põhipalgaks oli eelmisel hooajal, mis lõppes liiga parima uustulnuka auhinnaga, vaid 700 000 dollarit. Erinevate boonustega sai 24-aastane venelane aga kõvasti krõbisevat juurde. Näiteks laekus 1.725 miljonit liiga punktitabeli TOP 10 koha eest.


Uuel hooajal on debüütaasta 77 punktiga lõpetanud mehe põhipalgaks 925 000 dollarit, kuid koos kõigi boonustega võib kogutasu kerkida 3.5 miljoni peale.

Blackhawksi palgafondist võtab Panarin enda alla ligi 3.39 miljonit. Järgmisel suvel on temast saamas piiratud vabaagent ning nüüd on selgunud ka tema soovid seoses uue lepinguga. Jutud on läinud lahti kuuest aastast ja keskmisest töötasust, mis üle kuue miljoni.

Klubi palgal on järgmiseks hooajaks juba kaheksa vähemalt neli miljonit saavat mängijat. Nende hulgas ka meeskonna esistaarid Patrick Kane ja Jonathan Toews, kes kahe peale võtavad 73-miljonilisest palgafondist enda alla tervelt 21 miljonit.

Bowman peab olukorra klaarimiseks kübarast jänese välja tõmbama. Enne seda on kahtlemata tulemas palju spekulatsioone ja võimalik, et järgmise hooaja koosseis ei tundu enam nii võimas kui praegu.

Kommentaarid