Matt Murray naases maailmakarikalt murtud käega

Sotši olümpiamängudel juhtus õnnetu lugu, mil veerandfinaalis Läti vastu John Tavares oma põlvele sedavõrd liiga tegi, et hooaeg oli lõppenud. New York Islandersi peamänedžer Garth Snow räägib tänaseni kõigile, kes veel kuulata jaksavad, kuidas nõme olümpia rikkus meeskonna aasta. Nüüd on maailmakarikal hakanud vigastusi kuhjuma ja eriti õnnetult on läinud Matt Murrayl, kes naases murtud käega.

(foto: cbssports.com)
Suve alguses Pittsburgh Penguinsi Stanley karikani aidanud Murray tegi endale liiga Põhja-Ameerika meeskonna mängus Venemaa vastu. 3-4 kaotusega lõppenud matšis võeti ta teisel kolmandikul pärast kuue minutiga nelja värava laskmist mängust välja.

22-aastast puurivahti nähti hiljem vahetusmeestepingil oma sõrme mudimas ja tundus, et ta väänas selle lihtsalt välja, aga nüüd siis on selge, et läks palju halvemini. Kuigi tõsi, vigastuspaus ei peaks väga pikaks osutuma. Penguinsi peamänedžer Jim Rutherford teatas, et 3-6 nädala pärast on Murray uuesti mänguvalmis.

Penguins alustab oma uut hooaega veidi rohkem kui kahe nädala pärast, 13. oktoobril. Rutherford võib end kiita selle eest, et suvel Marc-Andre Fleuryst ei loobunud. Samal ajal on meeskonna kogenumal puurivahil uuesti võimalus mängida end esikindaks.

Lisaks Murrayle ja Tyler Seguinile naaseb maailmakarikalt vigasena ka Mikael Backlund. Calgary Flamesi ründaja sai Sami Lepistö jõuvõttest peapõrutuse.


Kõikide klubide peamänedžerid loodavad kahtlemata seda, et turniiri lõppfaas enam rohkem vigastusi juurde ei too.

Kommentaarid