Koju naasnud Golden Knights leidis uuesti võiduvalemi

Oma debüüthooaega edukalt ja pika kodumängude seeriaga alustanud Vegas Golden Knights võõrsil sarnast minekut korrata ei suutnud. Hiljutine kuuest mängust koosnenud ringreis tõi vaid ühe võidu. Reedel oldi aga kodus tagasi ja kohe leiti ka võiduvalem uuesti üles.

(foto: cbc.ca)
Gerard Gallanti meeskonnast sai esimene sats, kes tänavu Connor Hellebuycki vastu suutnud normaalajavõidu võtta. 24-aastane jänki, kes oli eelnevalt oma kümnest stardist võitnud 8, sai 2-5 kaotusmängus puuris veeta vaid kaks kolmandikku.

Rüütlid panid Hellebuycki vastu viis väravat 22 pealeviskega. William Karlsson tegi kaks ning täpsed olid ka Luca Sbisa, David Perron ja James Neal.

"Vahest ei ole esimeses pika ringreisi järgses kohtumises enesetunne hea, aga minu hinnangul olid kutid kohe algusest peale vaimselt teravad ja nad tegid täiusliku esituse," kiitis pärast matši Gallant.

Maxime Lagace teenis Golden Knightsi väravas 27 tõrjega karjääri teise võidu. Ainsad läksid temast mööda Adam Lowry ja Patrik Laine kaudu. 19-aastane soomlane on pärast esimeses 11 kohtumises neli korda skoorimist jõudnud väravani neljas järjestikuses mängus.


Golden Knightsil on nüüd kokku kodus kirjas kuuemänguline võiduseeria. Enamus järgmistest kohtumistest möödub aga jälle reisi peal olles. Uus nädal algab kahe järjestikuse välismatšiga ning järgmisest kuuest neli on kodust eemal.

Teised kohtumised

Toronto Maple Leafs 3 - 2 (LA) Boston Bruins (tipphetked)

Teist matši järjest Auston Matthewsita mänginud Leafs oli raskustes, aga rongi alt tuldi ikkagi välja. James van Riemsdyk kindlustas viimasel minutil selle, et kõigist tänavustest mängudest oleks vähemalt kaks väravat kirjas ning Patrick Marleau tõi lisaajalt võidu. Brad Marchandi tagasi saanud Bruins on tänavu kodust eemal suutnud alistada vaid Arizona Coyotesi. Kollapsi Torontos jälgis ka tänavune Kuulsuste Halli klass.


Buffalo Sabres 1 - 4 Florida Panthers (tipphetked)

Pantrid suutsid tänavu alles kolmandat (!) korda lasta vähem kui kolm mängus ja kena võiduga õnnestus murda viiemänguline kaotuste jada. Jonathan Huberdeau säras kolme sööduga. 24 tõrjega lõpetanud Roberto Luongo teenis karjääri 455. võidu. Vaid kolmel puurivahil on neid rohkem.


Columbus Blue Jackets 1 - 3 Carolina Hurricanes (tipphetked)

Hooaega superhästi alustanud jakkidele tuli neljas järjestikune kaotus. Selle eest hoolitses suures osas Jordan Staal, kes sai enda nimele kaks väravat. Jackets oli enne praegust kaotusteseeriat kogu hooajaga kokku neli kaotanud.

Washington Capitals 4 - 1 Pittsburgh Penguins (tipphetked)

Nicklas Bäckström lõpetas karjääri pikima punktipõua ning kaks ülekaalu väravat aitasid titaanide heitluse kodumeeskonna poolele kallutada. 27 tõrjega lõpetanud Braden Holtby jõudis karjääri 200. võiduni. Vaid Ken Drydenil on selleks vähem mänge läinud vaja.


Dallas Stars 5 - 0 New York Islanders (tipphetked)

Tänavu 16 kohtumise jooksul kaheksa korda vähemalt neli kolli teinud saarlased takerdusid Ben Bishopi karjääri 20. nullimängu otsa. See tuli väga kergelt, vaid 14 tõrjega. 1+2'ga lõpetanud John Klingberg kerkis liiga kõige resultatiivsemaks kaitsjaks. Tal on 16 matšiga kirjas 4+14.kohtu

Kommentaarid