Ducks peab paar kuud Getzlafita hakkama saama

Oktoobri lõpupäevadel õnnetult viga saanud Ryan Getzlaf pidi sel nädalal väljakul tagasi olema, kuid seda pole juhtunud. Ei juhtu ka nii pea, kuna Anaheim Ducksi kapten on põsesarna luumurruga operatsioonil käinud. Ees ootab kahekuuline paus.

(foto: usatoday.com)
Tulevased kaks kuud saavad meeskonna jaoks olema väga vaevalised. Vähemalt võib seda välja lugeda esimestest Getzlafita peetud kohtumistest. Temata on kõik neli mängu kaotatud ja punkte on kirjas vaid kaks. Võimalik, et seesugune ebaedu suunab klubi mängijateturule.

Ducks olevat ka olnud kõige tõsisem huviline NHL-ist lahkuva Vadim Šipatšjovi osas. Näib, et erinevatele müügis olevatele tsentritele on silm peale pandud.

Kuni täiendusi pole jätkab aga esitsentrina Derek Grant. 27-aastane ründaja tuli hooajale peale pärast karjääri jooksul kogutud 86 kõrgliiga mängu, mille jooksul polnud ta jõudnud mitte ühegi väravani. Ducksi särgis on nüüd esimesed kolm sündinud ja kokku on tal 15 mänguga teenitud üheksa punkti. Kõik need viimase üheksa mängu jooksul.

Kommentaarid