Devils tähistas Boyle'i naasmist võiduga

Suure šokina vägidiagnoosi saanud ja hooaja algusest puudunud Brian Boyle oli läinud ööl väljakul tagasi ning naasis edukalt. New Jersey Devils võitis Vancouver Canucksi vastu võõrsil peetud kohtumise 2-0. John Hynesi meeskond ongi tänavu kodust eemal vaid võite tunnistanud.

(foto: Twitter @PR_NHL)
Boyle, kelle jaoks oli tegu Devilsi debüüdiga, veetis jääl 15 minutit ja 19 sekundit. Talle kogunes selle ajaga üks väravale läinud pealevise ja kaks blokeeritud pealeviset. Lisaks võitis ta oma lahtivisked 66.7%-lise edukusega.

"Üritasin sellele mitte väga mõelda. Vaid soojenduse ja avakolmandiku vahel mõtlesin kõige peale, mis pidime üle elama," rääkis oma tagasitulekust 32-aastane ründaja.


Meeskonna väravate eest hoolitsesid Jimmy Hayes ja Drew Stafford. Viimane vormistas seisu alles 16 sekundit enne lõppu. Mõlema tabamuse juures sai Taylor Hall söödupunkti kirja.

Cory Schneider teenis hooaja esimese nullimängu, saades endise koduklubi vastu kirja 37 tõrjet. Kodumeeskonna väravast tuli Jakob Markström välja 24 tõrjega.


Devilsil on nüüd kokku 11-st mängust üheksa võitu. Tegu on klubi ajaloo parima hooaja algusega. Canucks on pärast neljamängulist võiduseeriat kaotanud kaks jutti. Viimases neljas mängus on kolm korda tehtud vaid üks värav või mitte ühtegi.

Teised kohtumised

Chicago Blackhawks 3 - 0 Philadelphia Flyers (tipphetked)

Blackhawks lõpetas väga kindla esitusega mõõna, mis oli kuue mängu jooksul toonud viis kaotust. Corey Crawford jõudis 35 tõrjega hooaja esimese nullimänguni. Flyersil on vaatamata kahele nulli peale jäämisele hooaja keskmine väravasaak 3.15.

Edmonton Oilers 2 - 3 Pittsburgh Penguins (tipphetked)

Penguins korjas viimasest 15-st omavahelisest vastasseisust 12. võidu. 1-0 eduseisust jäädi teisel kolmandikul taha, aga siis tuli Sidney Crosby läbimurdest Conor Sheary värav ning viimasel tegi ülekaalust otsustava tabamuse Jevgeni Malkin.

Anaheim Ducks 1 - 3 Toronto Maple Leafs (tipphetked)

Anaheimi kolmemängulise kaotusteseeriaga saabunud Leafs murdis selle Patrick Marleau juhtimisel. Kirja läks 1+1 ning temast sai liiga ajaloos 8. mängija vähemalt saja võiduväravaga. Leo Komarov jõudis kohtumise lõpus hooaja teise tabamuseni. Tal on 13 mänguga tulnud viis punkti.


San Jose Sharks 4 - 1 Nashville Predators (tipphetked)

Halvasti alustanud Sharks võttis viimase kaheksa mängu peale kuuenda võidu. Martin Jones pidi tegema vaid 19 tõrjet. Võidutabamuseks osutunud värava juures söödu kirja saanud Joe Thornton astus 1400 punkti meeste klubisse.

Kommentaarid