Niemi jõudis Montreali

Antti Niemi on praeguses tempos jätkates kevadel enda nimele saamas NHL-i rekordit, kui mängija, kes esindas ühe hooaja jooksul enim meeskondi. Pittsburghi kaudu Floridasse jõudnud puurivaht on tänasest Montreal Canadiensi mees.

(foto: post-gazette.com)
Canadiens on meeleheitlikku lükke teinud meeleheitlikul ajal. Nii Carey Price kui Al Montoya on vigastatud ning pole teada, millal kumbki väljakule naaseb. Viimastes kohtumistes on kogu koormus läinud kollanoka Charlie Lindgreni õlgadele.

23-aastane Lindgren on seni saanud superhästi hakkama, võites kolm oma neljast stardist ja lastes keskmiselt alla kahe värava mängus (1.24), kuid igat kohtumist ei saa kindlasti talle usaldada. Canadiensit on näiteks selle kuu jooksul ootamas kaks juhtu, mil tuleb mängida järjestikustel päevadel.

Niemi aeg Floridas sarnanes hooaja algusega Pittsburghis. Kahel korral tuli ta vahetusest sisse ja lasi kokku 39 pealeviskega viis väravat (tõrjed 87.18%). Kogu hooaja peale on tema näitajad viie kohtumisega jätkuvalt alla igasugust arvestust - tõrjed 82.2%, endale lastud keskmine 6.74.

Kommentaarid