Ennustusvihjed 19/01/16

Peab jälle endale tuhka pähe raputama. Sai eile välja mõeldud naljakombo, et Oilers ja Sabres saavad vähemalt punkti kätte, aga see jäi viimasel hetkel valikust välja. Lisaks läks muidugi Sharks esimesena kolme väravani panus normaalajaga võiduks. Tasuks uue aasta teine nulliring.

(foto: chicagotribune.com)
Nashville Predators vs Chicago Blackhawks - Predators võit @ 2.02, 3 ühikut

Daamid ja härrad, poisid ja tüdrukud, Blackhawksi võiduseeria katkeb täna. Seda muidugi subjektiivsel hinnangul. See ehk pidanuks juba eelmisel nädalal Predatorsi vastu lõppema, aga Corey Crawford jättis selle 41 tõrjega ellu. Pärast kehva seeriat sai Peter Laviolette'i meeskond eelmisest matšist kena võidu kätte, kui varuväravavaht Carter Hutton kodus Wildi vastu puhta paberiga lõpetas. Nüüd Pekka Rinnel aeg näidata, et jutud tema taseme hääbumisest on selgelt liialdatud. Blackhawksil silmapiiril ka juba neljapäevane karikafinaali kordus.

Tampa Bay Lightning vs Edmonton Oilers - Lightning -1 @ 2.04, 3 ühikut

Lightning vaatab ka äkki nädala teise poolde, ent Oilers on alles võitnud hooaja kuuenda võõrsilmängu ning alates eelmise hooaja algusest on kodust eemal kaks järjest võidetud vaid kolm korda. Ryan Nugent-Hopkinsi näol meeskond ilma jäänud ka järjekordsest võtmemängijast. Lightning saanud sisse korraliku hoo ning viimases kolmes mängus skoorinud keskmiselt neli mängu kohta. Heas hoos rünnak võiks siit vähemalt kahe väravaga võidu tuua.

Rangers & Flyers kombo @ 2.57, 2 ühikut

Rangers sai jälle pahasti tappa oma viimases mängus, aga üldises plaanis on esitused uue aastanumbri sees paranenud ja kodus muidugi terve hooaja kindlalt mängitud. 23-st mängust on kirjas 16 võitu. Täna vastas Canucks, kes Henrik Sedinist ilma jäänud. Willie Desjardins'i meeskond tuleb kohtumisele kahe järjestikuse võiduga, mis mõlemad tulnud kodust eemal, ent nende puhul oli kõvasti õnne. Mõlemad läksid kirja pärast normaalaega ning seda siis kui kahekordselt oli vastastele pealevisetega alla jäädud.

Flyers võõrustab Leafsi, kes viie järjestikuse kaotusega hakanud lõunapoole liikuma. Dave Hakstoli meeskond on samas läbimas üldse tänavuse hooaja parimat perioodi. Viimasest kuuest on viis võidetud. Väravad on hakanud voolama ning see lubab siin külalistele ainult kurja.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid