Tähtede mängu kapten John Scott vahetas klubi

Montreal Canadiens on viimasest 18-st mängust kaotanud 14 ning vajab seisu parandamiseks selgelt abi. Selleks võiks olla ehk mõni Tähtede mängule valitud mees. Nii asus siis peamänedžer Marc Bergevin reedel telefoni otsa ning hankis...John Scotti.

(foto: hockeyfeed.com)
Scott maandus Montrealis kolme meeskonna vahelise tehinguga. Canadiens ja Arizona Coyotes võtsid kampa ka Nashville Predatorsi. Koos Scottiga jõudis lõpuks Montreali seni Predatorsi esindanud kaitsja Victor Bartley. Coyotesi kaitsja Stefan Elliott läks omakorda Nashville'i ning kolmas kaitsja Jarred Tinordi, kes endine Canadiensi drafti avaringi valik, on nüüdsest Arizonas.

Veel pole selgunud, mida tähendab vahetustehing Tähtede mängu jaoks. Scott pidi seal olema Vaikse ookeani divisjoni esindava meeskonna kapten, ent kuulub nüüd Atlandi divisjonis mängiva satsi koosseisu.

Varasemast ajast on olnud näiteks 2003. aastal juhtum, kus Tähtede mängule valitud Sandis Ozolinš vahetult enne seda klubi vahetas. Florida Panthers loovutas ta Anaheim Ducksile ja lätlane lõi vana klubi ja idakonverentsi esindajana Tähtede mängus kaasa. Küll aga jättis ta oskuste võistluste vahele, sest seal oleks pidanud kandma vana klubi värve. Puudumise eest tuli ka liigapoolne trahv.

Vahetustehing võtab tõenäoliselt Scottil muidugi meele päris mõruks. Lisaks sellele, et tema osalemine Tähtede mängus on kahtluse alla sattunud, tuleb ka soojast Arizona kliimast kolida Montreali, kus hetkel korralikud külmakraadid valitsemas. Lisaks lööb see sassi pereelu. Hetkel ollakse abikaasaga kaksikute ootel. Kaks jõnglast on juba kodus ka olemas.

Kommentaarid