Johanseni ja Jonesi reaktsioon klubivahetusele

Arvatavasti ei kujutanud hooaja alguses kaks kunagist drafti 4. valikut Ryan Johansen ja Seth Jones ette seda, et mängivad uuel aastal teises klubis. Just nii on asjad aga pärast eilset vahetustehingut välja kukkunud. Samas pole kumbki klubivahetusest väga löödud.

(foto: foxsports.com)
Kuigi Johansenil läksid suhted kiirelt peatreeneri John Tortorellaga segaseks, kinnitas nii mängija ise kui ka klubi, et tehingu puhul ei olnud see peamine.

"Minu suhted Tortorellaga olid head, ta lihtsalt on karmikäeline peatreener, kes üritab sinust parimat välja võtta," tunnistas Johansen.

23-aastane ründaja, kes peaks debüüdi tegema homme Colorado Avalanche vastu, ootab põnevusega karjääri uut etappi: "Nashville'is on väga hea hokiklubi. See on minu jaoks tohutu võimalus teha karjääris järgmine samm."

Johansen tunnistas ka, et on üleminekust šokeeritud, kuigi jutud sellest tehingust olid kuluaarides juba paar päeva liikunud.

Jones, kelle isa NBA-s kuus klubivahetust üle pidi elama, on samuti positiivselt meelestatud: "Ma näen Columbuses suurt potentsiaali. Kui vaadata meeskonnas olevad nimesid, siis võib öelda, et tegu on hea meeskonnaga. Oleme väga noored ning meil on kõvasti arenguruumi."

21-aastasest kaitsjast loodetakse väga palju. Ent Nashville'is mängides olid võimalused limiteeritud, kuna sinisel joonel valitsesid meeskonna liidrid Shea Weber ja Roman Josi.

Noor mängumees ei ole aga sellega seoses kibestunud: "Nashville'is on väga talendikas kaitseliin. Õppisin seal väga palju, eriti Weberilt. Nad olid väärt kõiki minuteid, mis nad said. Kuid usun, et olen suuremaks rolliks valmis. Arvan, et saan juba praegu sellega hakkama. Olen võimaluse üle väga elevil."

Jonesi debüüt uues meeskonnas tuleb samuti homme kodust eemal, kui vastas on Carolina Hurricanes.

Kommentaarid