Sabres on valmis hooaja korstnasse kirjutama

2015. aasta suvi oli Buffalo Sabresi jaoks paljulubav, ent uus hooaeg siiski on läinud enamjaolt sama rada mööda, mis viimastel aastatel tuttavaks saanud. Hetkel ollakse liiga üldtabelis eelviimasel kohal ning mängijateturul plaanitakse asuda müüja rolli.

(foto: Twitter @SabresFanClub)
Väidetavalt on Sabres juba paisanud turule Tyler Ennise, kelle 4.6-miljonilisest palgast vabaneda soovitakse. 26-aastase ründaja lepingust on pärast tänavust veel ka kolm hooaega minna. Ent tulevikku nähakse ilma temata.

2008. aasta drafti avaringi valik on karjääri jooksul hakkama saanud kolme 20 väravaga hooajaga, kuid tänavu on 23 matšiga kirjas ainult kolm tabamust. Lisaks on söödupunkte vaid kaheksa.

Samal ajal võib oodata, et Sabres asub ostjat otsima ka suvel piiranguteta vabaagentideks saavatele meestele. Nendeks on ründajad David Legwand ja Jamie McGinn, kaitsjad Carlo Colaiacovo ja Mike Weber ning väravavaht Chad Johnson.

Järjekordne hooaeg kirjutatakse korstnasse, kuid peamänedžeri Tim Murray sõnul on areng siiski toiminud: "Oleme mujal, välja arvatud tabelikoha osas, kõvasti arenenud. Tegu on protsessiga. Kui saame veterane, eriti neid, kellel leping lõppemas, noorte vastu välja vahetada, siis kindlasti jahime neid võimalusi."

Kommentaarid