Ennustusvihjed 05/01/16

Õnnestus paar miini eile üles leida. Blues mängis endale poole mänguajaga kena edu kätte, aga lasi selle ülekaalu väravatega käest. Pärast seda, kui viimase 12 kodumängu jooksul lasti ainult üks selline värav, tuli ühes matšis kohe kaks tükki. Samal ajal saadeti Canucks tahvli juurde tagasi.

(foto: Getty Images)
Philadelphia Flyers vs Montreal Canadiens - Canadiens võit @ 2.02, 3 ühikut

Tore fakt - Brendan Gallagherita skooris Canadiens keskmiselt 1.82 väravat mängus, aga koos temaga on keskmine väravasaak 3.61. 23-aastane ründaja oli talveklassikus üle pika aja meeskonnas tagasi ning kohe hakkas juhtuma. Flyers viimasest viiest kaotanud neli ning tulnud äsja tagasi lääneranniku ringreisilt, millest idakonverentsi satsidel alati raske kosuda (ajavahe, reisiväsimus jne.).

Boston Bruins vs Washington Capitals - Capitals võit @ 1.92, 3 ühikut

Bruinsil hetkel mängukeelu tõttu eemal suurim väravakütt Brad Marchand ning vigasena audis meeskonna ülekaalu efektiivsuse liiga parimaks aidanud David Krejci. Talveklassikus oli hästi näha, mis see tähendab. Capitalsil vigastustepisik käinud kaitse kallal ja haaranud kaasa John Carlsoni, ent tahaks uskuda, et Bruinsi puudujad on valusam hoop. Barry Trotzi meeskond tänavu esimest korda kaks järjestikust matši kaotanud, aga viimane kolmene seeria jääb veebruarikuusse. Bruins viimasest viiest võitnud vaid ühe.

Pittsburgh Penguins vs Chicago Blackhawks - normaalajal üle 5.0 värava @ 1.96, 3 ühikut

Sidney Crosbyl on märkamatult viimase seitsme mänguga kogunenud kümme punkti ja pingviinid on hakanud skoorima. Viimase kuue keskmine on 3.33. Corey Crawford on äsja teinud liiga parimat tähistava kuuenda nullimängu, aga need kõik on tal tänavu tulnud kodus. Välismängudes on ta tänavu lasknud keskmiselt 3.23. Siin oleks nagu küll kõvasti potentsiaali väravaterohkeks mänguks.

Predators & Panthers kombo @ 2.71, 2 ühikut

Predators võõrustab Jetsi, kes kodust eemal viimasest 15-st kaotanud 13. Ega ometi jälle üks kehv võõrsilmeeskond ei üllata. Ei taha seda üldse uskuda, sest Jets on oma divisjoni vastu tänavu 13-st mängust võitnud ainult kolm. Predators paneb kodus alati hästi ja nii on näiteks viimasest neljast võidetud kolm. Samuti nüpeldati Jetsi novembri keskel ühes koduses mängus koguni 7-0.

Panthers on täiesti automaatne panus hetkel. Täna ollakse Buffalos ning tundub ebatõenäoline, et probleeme tekib. Viimasest kümnest omavahelisest matšist on võidetud kaheksa ning Roberto Luongo isiklikult on Sabresi vastu võtnud seitse järjestikust võitu. Neist kolm võõrsilmängu järjest nulliga! Dan Bylsma hoolealused on viimasest kuuest kaotanud viis ning minemas võrreldes Panthersiga täiesti teises suunas.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid