Ennustusvihjed 07/01/16

Teisipäeval pidi kiruma taas ühte väravavahti. Connor Hellebuycki noore karjääri parim esitus rikkus toreda kombo ära. Neljast valikust suutsid võidu koju tuua vaid Aleksandr Ovetškin ja tema kamraadid. Canadiens jättis oma võidu kolmapäevaks ja Penguins - Blackhawks vastasseisus asus kodumeeskond liiga hilja asja kallale.

(foto: Getty Images)
Minnesota Wild vs Philadelphia Flyers - Wild võit @ 1.62, 4 ühikut

Wild, kes kodus alati tugevalt mängib, saab siin pikendada Flyersi võõrsilmängude kaotuste jada kuue peale. Väravas Steve Mason, kes viimase paari hooaja käigus kodust eemal väga harva võitnud. Teises puuris vastas Devan Dubnyk, kes kodustes mängudes tänavu väga kitsi olnud ning lasknud vaid 2.02 väravat. See on napilt alla Flyersi tänavuse keskmise väravasaagi, mis on nutune 2.16.

New York Islanders vs Washington Capitals - Capitals võit @ 1.95, 3 ühikut

Capitals on värskelt tõusnud liiga liidriks ning peaks tegelikult meeskonna vastu, kellel puudu esikaitsja, olema saadaval väiksema koefitsiendiga. 10. november oli viimane kuupäev, mil Braden Holtby normaalajal kaotas ning siin saab ta järjekordset võitu püüda Jaroslav Halaki vastu, kes võib pärast kahe ja poole nädalast vigastuspausi olla roostes.

Dallas Stars vs Winnipeg Jets - Stars normaalajaga võit @ 1.95, 3 ühikut

Stars viimasest viiest kaotanud neli, aga need kõik tulid võõrsil. Kodus on tänavu kogu hooajaga kokku tulnud ainult neli kaotust. 16-st võidust 13 on saadud normaalajaga. Jets sai eelmisest kohtumisest võõrsilvõidu kätte, aga see oli viimase 16 jooksul alles kolmas. Kaotustest 15 on tulnud 60 minutiga. Järjest pole võõrsilmänge võidetud alates oktoobri lõpust.

Flames & Kings kombo @ 2.64, 2 ühikut

Flamesi ilus 11-mänguline kodune võiduseeria katkes 2015. aasta viimastel päevadel, aga sellele vastati suurepärase 4-0 võõrsilvõiduga Colorados ning teisipäeval võeti ka kodus uuesti kaks punkti, kui Lightningust jagu saadi. Kokku nüüd kodupubliku ees viimasest 14-st võidetud 12. Täna külas meeskond, kes võitis oma viimase võõrsilmängu, aga kes pole kaks kuud kodust eemal kahte järjest võitnud. Lisaks võõrsil viimasest 12-st kirjas üheksa kaotust.

Kings võõrustab Leafsi, kelle vastu paar nädalat tagasi võõrsil häbistav 0-5 kaotus saadi. Peas on kättemaksu mõtted ning vastas teist õhtut järjest mängiv meeskond. Leafs võitis eelmisel nädalal sel hooajal esimest korda sellises olukorras mängude seeria teise kohtumise. Tundub ebatõenäoline, et nüüd nii kähku kohe uuesti õnnestub.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid