Ennustusvihjed 16/01/16

Pärast mõningat pausi saab uuesti rääkida võiduseeriast. Eilsest tuli teine järjestikune kasumiga õhtu tänu Blackhawksi ja Ducksi kindlale tegutsemisele. Wild üllatas negatiivselt väga nõrga kohtumise teise poolega. Võiduks oli vaja ainult kahte väravat, kuid esimest korda sel hooajal ei suudetud isegi ühte kirja saada.

(foto: Richard Mackson/USA TODAY Sports)
Los Angeles Kings vs Ottawa Senators - Kings normaalajaga võit @ 1.85, 3 ühikut

1-4, 1-7, 3-7 - need on mõned viimase aja tulemused, kui senaatorid on pidanud kodust eemal mängima. Viimasest kümnest on võõrsil kaotatud üheksa ja neist kaheksa normaalajaga. Kings pärast ebakindlat hooaja algust pannud väga kindlalt ning eriti kodus. Viimasest 11-st üheksa võitu ja neist seitse normaalajaga. Hooaja esimene omavaheline vastasseis kaotati, kui Jonathan Quickil oli uskumatult kehv õhtu - 21 pealeviskega viis väravat. Siin saab Quick tõenäoliselt võimaluse revanšiks ja meeskond tervikuna peaks soovima sama.

Buffalo Sabres vs Washington Capitals - Capitals normaalajaga võit @ 1.92, 3 ühikut

Idakonverentsi eelviimane kohtub liidriga. Ühel kokku 17 võitu, teine ainuüksi võõrsilt saanud neid 16. Võimsalt mängiv Capitals on sellega tõusnud ka liiga parimaks võõrsilmeeskonnaks. 16 võitu on kirjas 22-st kohtumisest. Ainult kolme võidu puhul on olnud 60-st minutist rohkem aega vaja. Ei luba nagu kuskilt üllatust siin.

Boston Bruins vs Toronto Maple Leafs - Bruins normaalajaga võit @ 1.95, 3 ühikut

Leafs on oma viimasest 18-st Bostoni külastusest saanud ainult neli võitu. Eilne Blackhawksile alla jäämine on neljas järjestikune ja võib öelda, et vankril hakkavad rattad väikest viisi alt ära tulema. Seejuures pole kogu hooaja jooksul alistatud mitte ühtegi divisjoni rivaali. Bruins viimasel ajal raskustesse sattunud ning Tuukka Rask pole 2016. aastal mitte ühtegi mängu veel võitnud, aga siin peaks selleks olema ideaalne võimalus.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid