Ennustusvihjed 11/01/16

Washington Capitals võiks igas mängus üheks osaliseks olla, siis võidaks kõik panused :). Barry Trotzi meeskond paneb hetkel ülivõimsalt ning on tänu hiilgevormile kerkinud ka erinevates kontorites tänavuse karikavõidu favoriidiks.

(foto: Getty Images)
Calgary Flames vs San Jose Sharks - Flames võit @ 2.10, 3 ühikut

Sharks üks liiga edukaimaid võõrsil mängivaid meeskondi, aga enamus edust ehitati endale novembris olnud 7-mängulise võiduseeriaga. Nüüd külastatakse meeskonda, kes kodus viimasest 15-st võitnud 12. Selle seeria sekka mahub ka üks 4-2 Sharksi vastu tulnud võit. Seejuures kipuvadki omavahelised matšid Kanada klubi kasuks langema. Viimase üheksa kohtumise jooksul on Sharksile antud ainult kaks võitu.

Vancouver Canucks vs Florida Panthers - Canucks võit @ 2.03, 3 ühikut

Pantritel oli eile taas õnne, et võiduseeria ellu jäi. Enda kaks väravat saadi kätte esimese kolme pealeviskega ning lõpuks jäädi vaid 14 ürituse juurde. Usutavasti tõesti väga pikalt enam sedamoodi edasi ei purjetata. Canucks viimasel ajal täitsa korralik olnud, mänginud juba pikalt järjest kodus ja saab puhanuna vastu väsinud meeskonna.

Los Angeles Kings vs Detroit Red Wings - Kings normaalajaga võit @ 1.85, 3 ühikut

Red Wings jõudis eile võõrsil neljamängulise võiduseeriani, aga kogu edu on tulnud Petr Mrazekiga. Täna aetakse postide vahele Jimmy Howard, kelle viimased kaks kohtumist lõppesid mõlemad välja vahetamisega. Kings jäi eelmises kodumängus Bluesile karistusvisetega alla, ent kodus pole alates hooaja esimestest mängudest kahte järjest kaotatud. Kui jätame selle ebaõnnestunud aasta alguse välja, siis on Darryl Sutteri hoolealused kodus 17-st võitnud 13, neist üheksa 60 minutiga.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid