Islandersi peatreener soovib koosseisu muudatusi

New York Islanders alustas detsembrit võites kaheksast mängust seitse ning kõik tundus lust ja lillepidu. Seejärel tulid aga vigastused ning kogu positiivne emotsioon on nüüdseks kadunud. Meeskonna peatreener Jack Capuano soovib seisu parandamiseks koosseisu muudatusi.

(foto: jaakiekkoexpertti.com)
Islanders murdis eile hooaja selgroo kohutava 0-4 kaotusega Philadelphias, kus 60 minuti jooksul suudeti teha vaid 20 väravale läinud pealeviset. Asjad lihtsalt ei toimi enam nii nagu peaksid. Võimalik, et see suunab peamänedžeri Garth Snow mängijateturule.

Capuano ütles pärast mängu: "Arvan, et peamised vennad, kellel palju kogemusi, mängivad hetkel üsna head hokit. Kuid osad kutid peavad oma mängu uuesti üles leidma. See otsus tuleb Garthil vastu võtta. Istume enne Columbusega kohtumist maha ja räägime sellest, mis ette võtme. Ilmselgelt ei tööta asi hetkel mõnede kuttidega, kes meil praegu on."

Kohtumine Columbus Blue Jacketsiga on kavas teisipäeval, seega võib ehk homme seoses Islandersiga oodata ülemineku uudiseid.

Hetkel on Capuano meeskond playoffide koha peal, aga Metro divisjonis on nende tagant tulemas neljapealine seltskond, kes mahub kahe punkti sisse.

Kommentaarid