VIDEO: Brian McGrattan löödi AHL-is kakluse käigus oimetuks

AHL-is juhtus teisipäeval päris hirmutav intsident, kui Colorado Avalanche'i ja Anaheim Ducksi tütarklubide heitluses viimast esindav Brian McGrattan kakluse käigus oimetuks löödi. Ent õnneks jäid tõsised tagajärjed olemata ning mees on juba uuesti hakkamist täis.

(foto: barstoolsports.com)
Suvel Ducksiga aastase lepingu teinud McGrattan löödi oimetuks Daniel Maggio poolt ning 33-aastane mängumees kukkus siis veel ka koledalt nägu ees vastu jääd.


Õnneks arstlik läbivaatus midagi tõsist ei tuvastanud. McGrattan andis ka ise Twitteri kaudu teada, et kõik on korras ning loodab juba peagi väljakule naasta.


Viimati eelmisel hooajal Calgary Flamesi ridades NHL-is mänginud McGrattan on karjääri jooksul erinevates liigades kakelnud koguni 245 korda. Hooajal 2004/05 tegi ta seda AHL-is 39 korda ja selle toel sai püstitatud ka liiga ühe hooaja karistusminutite rekord. Neid kogunes 551.

NHL-is on McGrattanil 317 kohtumisega kirjas 609 karistusminutit. Lisaks Flamesile on ta kandnud Ottawa Senatorsi, Arizona Coyotesi ja Nashville Predatorsi särki.

Kommentaarid