Ennustusvihjed 21/01/16

Ducksiga läks eile päris nibin-nabinaks. Jäädi kaotusseisu, ent hilise väravaga haarati võit siiski endale. Täna saab taas nuriseda mängude kalendri koostamise üle. Kümme mängu pärast seda, kui eile oli ainult kolm. Aga loodetavasti õnnestub siiski midagi ilusat välja noppida.

(foto: si.com)
Dallas Stars vs Edmonton Oilers - Stars normaalajaga võit @ 1.72, 4 ühikut

Pikalt liigat juhtinud Stars on kodus tagasi ja see võiks aidata unustada need mured, mis võõrsilmängudes olnud. Eelmine kodumatš kaotati, ent kogu hooaja jooksul pole kodupublik kahte järjestikust kaotust näinud. Oilers võitles hästi Tampas, aga mitmed põhimehed on puudu ja kodust eemal tulemused liiga halvimate hulgas.

Pittsburgh Penguins vs Philadelphia Flyers - Penguins üle 2.5 värava (k.a LA & KV) @ 1.81, 3 ühikut

Flyers olnud aastate jooksul pingviinide jaoks ebamugav vastane, ent tänavu kohtutakse esimest korda ja seda olukorras, kus Penguins sai viimases kodumängus hooaja suurima võidu. Kodupubliku ees on viimase viie käigus keskmiselt skooritud ligi neli väravat mängus. Flyers võõrsilmängudes alati päris kahtlase väärtusega. Steve Masonil näiteks kodust eemal hooaja numbriteks 2.93, 90.5%. Lubaks nagu küll kolme väravat siit Penguinsile.

Bruins võit & Sharks X2 kombo @ 2.21, 3 ühikut

Liiguvad jutud, et Bruins saab täna David Krejci tagasi, mis meeskonna jaoks suurepärane uudis. Kuigi ka ilma temata on viimasel ajal korralikult mängitud ja pandud kokku kolmemänguline võiduseeria. Canucks ka täitsa hästi esinenud ja viimasest neljast kolmel korral punktid välja pigistanud, aga kõigis mängudes on endale lastud vähemalt 40 pealeviset. Nii ei saa rallit sõita,

Sharks on koiottidel külas, kaasas kuuemänguline punktiseeria. Seejuures on kodust eemal hooaja käigus 23 mängu jooksul ainult kuus korda punktideta jäädud. Coyotes saanud kolm kaotust järjest ning tundub, et noorel meeskonnal on sein jälle ees. Alates üleeelmise hooaja algusest on Sharks 11 omavahelise mängu jooksul ainult korra normaalajaga alistatud.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid