Capitals läks pausile samuti kaotusega

Kui teisipäeval anti Tähtede mängu pausiks kõvasti mõtteainet läänekonverentsi liidrile Chicago Blackhawksile, siis läinud ööl võttis puhkusele kaotuse kaasa ka idakonverentsi liider Washington Capitals. Barry Trotzi meeskond jäi kodus Philadelphia Flyersile lisaajal alla 3-4.

(foto: Patrick Smith/Getty Images)
Arvestades mängule tehtud kohutavat algust, siis võib Trotz muidugi lõpuks punktiga rahul olla. Ilmataadi tõttu viimati eelmisel teisipäeval jääl käinud Capitals jõudis avakolmandikul vaid kuue pealeviskeni ning sealt tuldi ära 0-2 kaotusseisuga. Flyersi 12-st üritusest tegid kaks väravat Brayden Schenn ja Ryan White.

Capitals ei andnud aga kergelt alla. Sihiks silme ees oli klubi koduse võiduseeria rekordi kordamine ning Andrey Burakovsky ja Nicklas Bäckströmi väravatest saadi teisel kolmandikul viik kätte. Seal piirdus omakorda Flyersile vaid kuue pealeviskega. Ent Dave Hakstoli meeskond sai siiski eduseisuga viimasele kolmandikule vastu minna. Jakub Voracek sai kirja hooaja seitsmenda kolli.

Viimane periood oli väga võimalusterohke, kui kahe peale saadi kirja 25 pealeviset, aga oma tee väravasse leidis vaid üks üritus. See oli Burakovsky õhtu teine, mis viis mängu lisaajale. Flyersil on lisaminutid sel hooajal  väga hästi õnnestunud ja nii ka seekord. Võiduvärav tuli Voraceki poolt ära esimese minutiga.

Endise klubi vastu 27 tõrjet teinud Michal Neuvirth oli pärast mängu üsna äksi täis: "Meie eesmärgiks on playoffidesse jõudmine ja ka Flyersi organisatsioon ootab seda meist. Kui mängime nii nagu täna, siis olen kindel, et sinna me ka jõuame."

Braden Holtby tegi Capitalsi puuris 28 tõrjet ja tõi omadele taas ühe punkti ära. Temaga on tänavu punktilisata jäädud vaid viies kohtumises.


Divisjonirivaalid saavad üsna pea üksteisest uuesti mõõtu võtta. Järgmisel pühapäeval sõidab Flyers uuesti Washingtoni. Sealt on nüüd viimase kümne külastuse käigus saadud kaheksa võitu.

Teised kohtumised

Tampa Bay Lightning 1 - 0 Toronto Maple Leafs (tipphetked)

Steven Stamkose hooaja kümnes ülekaalu koll viis Lightningu juba 5. minutil ette ja sellele järgnesid mitmed suurepärased võimalused (avakolmandikul 17 pealeviset!), aga tuli siiski leppida jalkaskooriga. Andrei Vasilevski tegi 30 tõrjega oma karjääri teise nullimäng.

Calgary Flames 1 - 2 Nashville Predators (tipphetked)

Predators lõpetas perfektselt Lääne-Kanada ringreisi. Viimases peatuskohas aidati Carter Hutton tänavu esimest korda läänekonverentsi satsi vastu võidule. 30-aastane puurivaht tegi 26-st tõrjest 15 viimasel kolmandikul.

Los Angeles Kings 3 - 4 Colorado Avalanche (tipphetked)

Meeskonda väisab gripiviirus ning kümne päeva jooksul tuleb teha kuues mäng. Pole probleemi Patrick Roy meeskonna jaoks. Isegi kui 0-2 taha jäädakse ja viimasele kolmandikul kaotusseisuga minnakse. Kõik toimus kapteni vedamisel. Gabriel Landeskog sai kirja kaks kolli.

Kommentaarid