Ennustusvihjed 17/01/16

Kolmas järjestikune kasumiga õhtu jäi kahjuks tulemata. Ovetškin & Co võtsid vaba õhtu ja kahekordne karikakaitsja kehastus mängu lõpuosas õlleliiga satsiks, mängides vähem kui poole minutiga kaheväravalise edu maha. Ja siis võeti kohe otsa ka 2+2 karistus. Must huumor!

(foto: tbo.com)
Tampa Bay Lightning vs Florida Panthers - Lightning võit @ 1.70, 4 ühikut

Meeskonnad sel hooajal kaks korda juba kohtunud ning Panthers võitis mõlemad matšid. Mõlemal korral sai ka vastupidi panustatud ning kaotused olid valusad. Esimene pärast viimase minuti viigiväravat karistusvisetega ja teine viimase minuti võiduvärava ning Roberto Luongo 38-tõrjelise nullimänguga. Aga loodetavasti on hokijumal nüüd ikkagi armuline. Lightning heas hoos, võites viis viimasest kuuest ning Panthers pärast rekordilist võiduseeriat kaotanud kaks järjest. Seejuures on suured probleemid olnud rünnaku genereerimisel. Seitse mängu järjest on vastastele pealevisetega alla jäädud ja seda tihti isegi kahekordselt.

Pittsburgh Penguins vs Carolina Hurricanes - Penguins võit @ 1.70, 4 ühikut

Selles vastasseisus on samuti sel hooajal kaks korda õnnestunud sattuda valele poolele, aga see õnn võiks muutuda. Hurricanes pole alates 2010. aastast Penguinsi vastu kolme võitu järjest saanud. Pingviinid alustasid Mike Sullivani käe all nelja järjestikuse kaotusega, aga pärast seda on esinetud üsna stabiilselt. Kolme jutti pole kordagi enam kaotatud. Siia tullakse kahe järjestikuse lisaajal tulnud kaotusega. Ehk vabalt võiks käsil olla võiduseeria. Cam Wardi täna enam vastas ei ole ja loodetavasti aitab see pingviinid võidule.

Chicago Blackhawks vs Montreal Canadiens - Blackhawks normaalajaga võit @ 2.00, 3 ühikut

Blackhawks otsib 11. järjestikust võitu ja läheb kordama klubi rekordit. Vastas meeskond, kes eile raiskas kõvasti energiat ja oskas ikka pärast 49 pealeviskeni jõudmist kaotada. Ega rohkem polegi vast vaja lisada. Numbrid räägivad enda eest.


Anaheim Ducks vs Los Angeles Kings - Ducks võit @ 1.91, 3 ühikut

Ducksil samuti toredad numbrid eelnevast kümnest mängust, kust saadud seitse võitu.


Kings lõpetas eilse mängu ülikehvalt ja võimalik, et sellest kosumine võtab aega. Lisaks täna tõenäoliselt väravas Jhonas Enroth, kes alustas hooaega kenasti, aga on nüüd kaotanud neli starti järjest. Viimases kahes on rootslane kokku lasknud üheksa väravat.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid