Yzerman andis Drouini agendile vastulöögi

Jonathan Drouini saaga võttis eile uue pöörde, kui tema agent Allan Walsh oma teadaandega õli tulle valas. Muu hulgas mainis ta, et klubi olevat väitnud nagu tema kliendiga seotud vahetustehingud on lähedal. Tampa Bay Lightningu peamänedžer Steve Yzerman lükkas aga need jutud ümber.

(foto: Getty Images)
Yzerman teatas täna: "Me pole kordagi öelnud, et vahetustehing on lähedal."

Samas lisas Yzerman, et vahetusvõimalusi otsitakse aktiivelt. Kuid nagu varem juba öeldud sai - päästikule vajutatakse vaid siis, kui diil klubile sobib. Yzerman lisas: "Olen Jonathanile ja tema agendile öelnud, et vahetame ta ära, kui tehing on Tampa Bay Lightningu huvides."

Samuti märkis Yzerman, et Drouini väljakule mitte minemine ühelegi tehingule kaasa ei aita. Langeb tema väärtus ja mõistagi ei saa ka huviliste skaudid teda jälgida. Lisaks tõi ta võrdluse sellest, kuidas aastate jooksul mitmed teised Lightningu noorukid - eesotsas Tyler Johnsoni, Ondrej Palati ja Nikita Kutšeroviga, kes iroonilisel kombel just Drouini hetkel koosseisust väljas hoiavad - on väheste võimaluste juures kannatlikuks jäänud.

Kõik sillad pole aga veel põletatud. Yzerman ei öelnud konkreetselt, et Drouinil meeskonnas enam tulevikku pole. Seejuures on Lightningu mängijad tunnistanud, et ootavad Drouini endiselt tagasi.

Saaga jätkub. Vahetustehingud läheva lukku 29. veebruaril.

Kommentaarid