Ennustusvihjed 13/01/16

Täpselt nagu eeldatud sai, karikakaitsjal ei olnud eile kolme väravani jõudmisel üldse probleeme. Küll aga lõppesid teised valikud pettumusega. Cam Ward masendas taas pingviine ning võimalik, et kombo läks kohtunike töö nahka. Blake Wheeler oli igatahes pühaviha täis, kui mõned minutid enne lõppu tulnud viigivärav jõusse ei jäänud.

(foto: csnphilly.com)
Philadelphia Flyers vs Boston Bruins - Bruins võit @ 1.95, 3 ühikut

Vorm vihjab siin täielikult vastupidises suunas, kuna Bruins viimasest üheksaks kaotanud seitse ja Flyersil käsil 3-mänguline võiduseeria, ent tahaks uskuda, et Claude Julieni meeskond suudab siiski võiduraja uuesti üles leida. Võõrsil mängimine on neile väga hästi sobinud ja liiga parima ülekaalu efektiivsusega minnakse nüüd külla meeskonnale, kes vähemuse arvestuses liiga tagumises otsas. Efektiivsuseks ainult 78.7%.

Calgary Flames vs Florida Panthers - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.90, 3 ühikut

Panthers on oma viimase aja suurepärase seeria käigus kaitses olnud sõgedalt hea, aga võitude jada on nüüd läbi ning võimalik, et see annab mängu mootorile põntsu. Ja kui see seda ei tee, siis kindlasti on raske mängida ilma peatreenerita. Gerard Gallant pole täna ema matuste tõttu pingi peal. Flames liiga halvim vähemuse meeskond ja laskmas keskmiselt 3.12 väravat. Postide vahel täna üle pika aja Jonas Hiller, kes tegemas väga nutust hooaega. Tõrjed vaid 86.2% ja keskmiselt lasknud ligi neli kolli (3.76). Meeskonnad tänavu juba ka ühe seitsme väravaga thrilleri teinud.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid