Ennustusvihjed 26/01/16

Taas üks edukas õhtu oli eilsete valikutega rahulikult lõppu veeremas, aga siis tuli Devan Dubnuk, kellel asjad korralikult sassi läksid. Kuigi arvestades ülekaalu, mida mängu esimese poole jooksul näidati, siis pidanuks muidugi võit juba ammu enne seda kotis olema.

(foto: Getty Images)
Florida Panthers vs Toronto Maple Leafs - Panthers normaalajaga võit @ 1.96, 3 ühikut

Leafs tuleb kohtumisele kolmemängulise punktiseeriaga, ent ei suuda väga enam skoorida. Panthersil samal ajal eelmise nädala lõpust selja taga fantastilised võidud mulluste karikafinalistide üle üldskooriga 9-2. Kodus on viimasest kümnest võidetud üheksa ning neist seitse ka 60 minutiga. Leafs endiselt Atlandi divisjoni vastu võiduta ja divisjoni liidrilt selle saamine on väga raske.

Carolina Hurricanes vs Chicago Blackhawks - Blackhawks võit @ 1.70, 3 ühikut

Kättemaksu aeg! Blackhawks kaotas enne oma rekordilist võiduseeriat viimase mängu just Hurricanesile, kui jõulupausilt tuldi väga uimaselt välja ning kodupublikule valmistati 1-2 tulemusega pettumus. Hurricanes on korralik meeskond ja alates detsembrist tõusnud ka playoffide koha nõudlejaks, aga raske uskuda, et karikakaitsja hooaja käigus kahes mängus uppi lüüakse.

Vancouver Canucks vs Nashville Predators - Predators võit @ 1.80, 3 ühikut

Nagu hiljuti sai mainitud, Predatorsi viimase aja tulemused on petlikud. Meeskonda on saatnud ebaõnn ja Pekka Rinne kehv mänguvorm. Viimasest neljast on nüüd kolm võitu kirjas ning Rinne samuti saanud järjestikustes mängudes võidurõõmu tunda, lastes mõlemas vaid ühe värava. Canucks tagasi pikalt välisturneelt ja võib siin seetõttu uniseks jääda.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid