Ennustusvihjed 15/01/16

Eile oleks peaaegu üle hulga aja taas üks täismaja tulnud. Blackhawks jätkas edukalt oma võiduseeriat ning Capitals käis kergelt Canucksist üle. Paraku aga kaotas Rangers sel hooaja esimest korda mängu, kus viimasele kolmandikule eduseisuga mindi.

(foto: Chris LaFrance/USA TODAY Sports)
Toronto Maple Leafs vs Chicago Blackhawks - Blackhawks võit @ 1.80, 3 ühikut

Karikakaitsja raskes olukorras, kuna mängitakse teist õhtut järjest ja nädala jooksul juba viiendat korda, aga 9-mängulisele võiduseeriale on raske vastu vaielda. Leafs jäi sel nädalal James van Riemsdykist ilma ning mänguvorm on kehvapoolne. Kolm kohtumist järjest on peksa saadud ning seda kõigis mängudes ka normaalajaga. Lisaks Blackhawks võitnud üheksa viimasest 11-st omavahelisest vastasseisust.

Anaheim Ducks vs Dallas Stars - Ducks võit @ 1.92, 3 ühikut

Stars on hetkel läbimas külma perioodi. Viimasest viiest on võidetud ainult üks ja seegi võinuks vabalt olla kaotus, kuna võidutseti alles karistusvisetega. Seejuures on võõrsil kaotatud viis järjest ja seitse viimasest kaheksast. Ducks on saanud oma kaitse hästi pidama ning võiks siin olla suuteline neutraliseerima liiga kõige ohtlikuma rünnaku.

Minnesota Wild vs Winnipeg Jets - Wild normaalajaga võit @ 1.85, 3 ühikut

Wild kummaliselt kehv olnud viimasel ajal ning eriti vedanud alt kodupublikut, kaotades viimasest viiest neli. Ent kodused 4-mängulised kaotusteseeriad on väga harvad. Alates üleeelmise hooaja algusest on ainult üks selline olnud. Jets pidas eile karmi lahingu Predatorsi vastu ja peab nüüd otsima võõrsilvõitu, mis meeskonna jaoks kogu hooaja jooksul olnud keeruline. Kodust eemal on viimasest 17-st võidetud ainult kolm. Kaotustest 12 on tulnud 60 minutiga.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid