Ennustusvihjed 14/01/16

Eilseks saagiks jäi üks napp kaotus ja üks napp võit. Bruins võttis viimasele kolmandikule eduseisu kaasa, aga ei suutnud seda hoida. Flames jäi üksi väravate arvu täis tegema ning tuli pärast neljaväravalist avakolmandikku sellega napilt toime.

(foto: Howard Simmons/New York Daily News)
New York Islanders vs New York Rangers - Rangers võit @ 1.98, 3 ühikut

Naabritevaheline jagelemine on viimasel ajal olnud kindla trendiga - eelnevast 14-st vastasseisust on 11 korral võidutsenud kodust eemal mängiv meeskond. Mõlemal hetkel mänguvormiga probleeme, aga Islandesi mured tunduvad sügavamad. Kaitseliinist on vigastused üle käinud ning Jaroslav Halak tulnud enda traumast tagasi, lastes 68 pealeviskega seitse väravat. Henrik Lundqvist samal ajal hakanud oma august välja ronima. Rootslane on viimase viie stardi jooksul lasknud kaks või vähem kolm korda.

Montreal Canadiens vs Chicago Blackhawks - Blackhawks võit @ 1.91, 3 ühikut

Hetke parimas hoos olev meeskond saab oma 8-mängulist võiduseeriat kasvatada satsi vastu, kes oma viimasest 17-st matšist kaotanud 14. Mis võiks valesti minna? Corey Crawfordil ka karjääri numbrid kodulinna klubi vastu ülihead - viiest mängust mitte ühtegi normaalajaga tulnud kaotust, tõrjed 95.4% ja keskmiselt lastud väravate arv 1.39. Kusjuures Blackhawks ise pole tänavu veel kordagi normaalajal Atlandi divisjoni meeskonnale kaotanud. Kuuest kohtumisest on võidetud viis. Canadiensil Kesk divisjoni vastu kuuest neli kaotust. Mõlemad võidud hooaja alguses, mil rohi oli veel rohelisem ja taevas sinisem.

Washington Capitals vs Vancouver Canucks - Capitals normaalajaga võit @ 1.75, 3 ühikut

Oma viimase kolme stardiga 13 väravat lasknud Ryan Miller teeb pärast mõnenädalast vigastuspausi oma tagasituleku väga kehvas kohas. Capitals on kodus võitnud kümme mängu järjest ja neist üheksa normaalajaga. Miller alustas hooaega kolme järjestikuse võõrsilvõiduga, ent nendele on lisandunud veel vaid kaks. 11-st kaotusest seitse on olnud normaalajaga. Meeskond tervikuna kodust eemal viimase 14 jooksul võitnud ainult kolm. Kaotustest seitse tulnud 60 minutiga.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid