Ennustusvihjed 03/01/16

Uus aasta algas kahe kindla võidu ja kahe hävinguga. Leafs sai esimest korda alates 1998. aastast kodus Bluesist normaalajaga jagu, Jets teenis võõrsilt haruldased kaks punkti ning Capitals ei suutnud lisaajal külma väravavahti maha murda. Igati normaalne, et liiga viimane on nüüd järjestikustes mängudes mõlema konverentsi tipud alistanud :).

(foto: Jerome Miron/USA TODAY Sports)
New York Islanders vs Dallas Stars - Stars võit @ 1.95, 3 ühikut

Stars viimasest kuuest võõrsil võitnud ainult ühe, aga ikkagi on vaid LA Kings võõrsiltulemuste arvestuses parem. Islanders pole kerge vastane, aga nagu eilsete valikute juures sai märgitud, siis meeskonda vigastused räsimas ja pärast 2-5 hävingut pole kerge end täna üles korjata. Stars Metro divisjoni vastu seni kümnest mängust võitnud kaheksa ja sellise koefitsiendiga peab lihtsalt kaasa mängima. Tegu ikkagi tänavuse hooaja parima satsiga.

Florida Panthers vs Minnesota Wild - Panthers võit @ 1.89, 3 ühikut

Rauda tuleb taguda kuni see on kuum. Panthers läheb küll mängule varuvahi Al Montoyaga, ent isegi tema on viimase aja 8-mängulise võiduseeria käigus oivaliselt tegutsenud. Kirjas kolm järjestikust võitu, kus ta kõigis mängudes lasi ainult ühe. Wild tegi eile Tampas üsna "meh"-esituse. Esimese 40 minutiga saadi vaid 15 pealeviset. Võimalik, et lõpuponnistusega läks ka liigselt energiat. Lisaks ka tore tõdemus see, et võõrsilt on tänavu tulnud ainult kuus võitu ning hetkel kodus suurepärase enesekindlusega paneva meeskonna vastu seitsmenda võtmine peaks olema keeruline.

Blackhawks & Ducks kombo @ 2.31, 3 ühikut

Blackhawks kaotas viimase kodumäng päris unise esitusega, ent kogu hooaja jooksul pole United Centeris kahte järjestikust kaotust tulnud. Nüüd saab seda vältida meeskonna vastu, kes võõrsil oma viimasest üheksast kaotanud kaheksa ning üldse kokku viimase kümne jooksul võidurõõmu tundnud ainult kolm korda. Senaatorid said kodus hooaja esimese omavahelise kohtumise jooksul lisaajal võidu kätte ehk väikene kättemaksu faktor ka siin. Ei taha üldse uskuda, et Senators omavahelise põhiturniiri seeria võidab.

Ducks on viimasel ajal vapustavalt hästi kaitses tegutsenud. Viimase kolme mängu käigus on normaalajal lastud ainult üks värav. Samal ajal on kaitse kogu hooaja jooksul Jetsi pidevalt alt vedanud. Äsja võideti üle pika aja oma esimene võõrsilmäng. Teine järjestikune näib väga ebatõenäolisena. Sellega on tänavu hakkama saadud vaid kaks korda ja mõlemad tulid hooaja alguses, oktoobris.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid