Ennustusvihjed 10/01/16

Kaunilt alanud neljapäev läks valusalt nihu. Stars sai oma võidu kätte, aga seda alles pärast normaalaega, Wild jäi uniseks ning lasi end üllatada ja kombo kukkus kokku pärast seda, kui Flames eduseisu võiduks ei suutnud vormistada.

(foto: arabnews.com)
Washington Capitals vs Ottawa Senators - Capitals normaalajaga võit @ 1.83, 3 ühikut

Aleksandr Ovetškin läheb oma 500. värava järele (kahe ümber oleva koefitsiendiga saab muide kätte selle) ning Capitals sihib kümnendat järjestikust koduvõitu. Üheksast kaheksa on tulnud 60 minutiga ning nende seas on ka juba üks Senatorsi vastu saadud triumf. Senaatorid võitsid eelmise võõrsilmatši St. Louisis, aga viimati suudeti kodust eemal kaks järjest võita novembri lõpus.

Winnipeg Jets vs Buffalo Sabres - Jets normaalajaga võit @ 1.95, 3 ühikut

Jets on noore väravavahi Connor Hellebuycki toel viimasel ajal isegi nii hästi tegutsenud, et ka võõrsilt on hakanud punkte kukkuma. Nüüd ollakse kodus, kus viimasest kümnest võidetud kaheksa. Neist seitse normaalajaga. Vastas meeskond, kes kaotanud kuus jutti ning jäänud värava ees väga tagasihoidlikuks. Neli korda on selle kehva seeria käigus piirdutud kas ühe või üldse nulliga.

Ducks & Oilers 1X kombo @ 2.80, 2 ühikut

Ducksiga ei tea muidugi sel hooajal kunagi, mis parajasti tuleb, aga viimasel ajal on kõvasti oma mängu parandatud ja nüüd on külas nädala jooksul palju reisinud Red Wings. Jeff Blashilli hoolealused alustasid eelmise nädala lõpus Buffalos 6-mängulist välisturneed. Kolm esimest kohtumist on seni võidetud, aga kõik on olnud napikad, üheväravalised võidud. Seejuure saadi viimati võõrsilt neli võitu järjest 2013. aastal.

Oilersil võõrustab superhoos Panthersit ja peaks nagu panustama külaliste peale. Aga mitte kunagi pole olnud meeskonda, kes pärast hooaega, mil playoffidesse ei jõutud, võitnud 12 mängu järjest. Viimastes mängudes on ka kõvasti õnne olnud. Näiteks eelmise nelja mängu jooksul on ise tehtud 92 pealeviset ja samas lastud 144. Seeria peab mingi hetk katkema ja miks mitte Edmontonis, kus kodumeeskond väga edukalt on esinenud. Vähemalt lisaaja võiks Oilers välja venitada. Julged hundid võivad muidugi ka võitu proovida, mille koefitsient tublisti üle kahe.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid