Ennustusvihjed 27/01/16

Blackhawks korraldas läinud ööl väga halva üllatuse, aga taas õnnestus siiski plussi jääda. Vorm on tõusuteel, kuid kahjuks lõikab homme algav Tähtede mängu paus kuu lühikeseks ja nii ei jää enam kuu alguse põlengu kustutamiseks piisavalt aega. Ent üritaks ikkagi jaanuari hästi lõpetada.

(foto: Frank Gunn/The Canadian Press)
Tampa Bay Lightning vs Toronto Maple Leafs - Lightning -1 @ 1.98, 3 ühikut

Lightning jaanuaris kümnest mängust võitnud kaheksa ning peatreener Jon Cooper enne kohtumist väga huvitavalt öelnud, et tegu hooaja kõige tähtsama matšiga. Pärast Panthersile 2-5 allajäämist soovitakse Tähtede mängu pausile hea tulemuse ja emotsiooniga minna. Leafs viimasest üheksast võitnud vaid ühe ja pärast eilset endiselt Atlandi divisjoni vastu võiduta.

Washington Capitals vs Philadelphia Flyers - Flyers üle 2 värava normaalajal @ 2.00, 3 ühikut

Capitals pole ilmastikust tingituna nädal aega mänginud ja võib roostes olla. Seejuures Braden Holtby nagunii pole enam nii terav olnud kui hooaja alguses. Jaanuaris tehtud kaheksa mängu jooksul on ta endale kuues vähemalt kaks lasknud. Flyers pärast head seeriat kolm järjest kaotanud ja peaks olema tugevalt motiveeritud. Pausile vaja hea tulemusega minna. Nende viimase 25 mängu jooksul on see panus vaid neli korda kaotanud. Ka mõlemas tänavu Capitalsi vastu tehtud mängus on vähemalt kaheni jõutud, seega tundub, et halvim variant on siin vaid see, et panus tuleb tagasi.

Calgary Flames vs Nashville Predators - Flames võit @ 2.00, 3 ühikut

Predatorsi on saanud viimasel ajal ainult kiita ja selles mõttes on vastupidi panustamine kummaline, aga siin võiks kõik olla motivatsiooni küsimus. Peter Laviolette'i meeskond on pärast kehva seeriat viimasest viiest neli võitnud ja endaga võib väga rahul olla. Flames tagasi viiemänguliselt välisturneelt, kust saadi ainult üks võit. Kui ringreis läheb metsa, siis meeskonnad tavaliselt tulevad esimeses kodumängus eriti vihaselt välja. Flames kodus viimasest 17-st võitnud 14 ja samuti tänane vastane viimase kuue vastaseisu puhul viis korda alistatud.

Los Angeles Kings vs Colorado Avalanche - Kings -1 @ 2.00, 3 ühikut

Me kõik teame ütlust, et gripiga võideldes ei maksa kangelast mängida ja tööle minna. Täpselt sellises olukorras on aga Avalanche. Semjon Varlamovit ei ole ning varuväravavaht Calvin Pickard peab haigena mängima. Eile tähendas see San Joses 20 pealeviskega nelja värava laskmist. Lisaks haigus vaevamas ka teisi meeskonna mängijaid. Esikaitsja Erik Johnson oli näiteks seetõttu eile väljakul vaid 16 minutit. Kings kaotas viimase kodumängu ning on pärast ebaõnnestunud hooaja algust nendele hoopidele väga hästi vastanud - tulemusteks 4-1, 2-1, 4-2, 3-2.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid