Järgmise aasta Tähtede mäng peetakse LA-s

Enne tänavuse Tähtede mängu oskuste võistlust tehti teatavaks ka püha ürituse järgmine sihtkoht. Liiga juht ja õpetaja Gary Bettman kinnitas viimaste kuude jooksul avalikuks saladuseks saanud infot. 2017. aastal peetakse NHL-i Tähtede mäng Los Angeleses.

(foto: Twitter @LAKings)
LA Kings võõrustab Tähtede mängu kolmandat korda. Esimene toimus 1981. aastal, kui Campbelli konverents alistas Walesi konverentsi 4-1. Kohtumine oli veel tähelepanuväärne selle poolest, et seal määrati Tähtede mängu üks harvadest karistustest. Selle au osaliseks oli võitjate poolel mänginud Bob Bourne. Viimati nähti Tähtede mängus ülekaalus mängimist 2000. aastal.

Hokimaailma kõige vägevamad kogunesid teist korda LA-s 2002. aastal. Maailma koondis oli siis Põhja-Ameerika satsist üle tulemusega 8-3. Tegu oli viimase korraga, kui Maailm vs Põhja-Ameerika formaadis mäng toimus.

See on veel lahtine, milliseks kujuneb mäng 2017. aastal. Pärast viimase paari aasta juhtumeid ei lasta kindlasti fännidel enam vabalt mängijad valida. Samuti on tänavune formaat üsna kummaline. Lisaks muidugi võiks ka üle vaadata reeglid, mille järgi karistatakse neid mängijaid, kes kohtumisele kohale ei ilmu.

Tähtede mäng on naljakas ettevõtmine ja paljude hinnangul ebavajalik, ent klubide jaoks on see siiski suureks sündmuseks. Kings tähistab järgmisel hooajal oma 50. sünnipäeva ja on mängu saamise üle ülirõõmus.

Klubi esindaja Luc Robitaille teatas: "Teadaanne on ülitähtis meie fännide ja kogu klubi jaoks. See tähendab väga palju. Hoki on Lõuna-Californias uskumatu kiirusega kasvamas ja see on LA Kingsi jaoks veel üks võimalus selle suurepärase mängu kasvatamiseks."

Kommentaarid