Emerson Etem leiab end poole aasta jooksul kolmandast klubist

Vahetustehingute karussell on sel nädalal korralikult keerlema pandud ning selles on kaasa löönud nüüd ka New York Rangers ja Vancouver Canucks. Esimene loobus Emerson Etemist, kelle jaoks on Canucks poole aasta jooksul juba kolmandaks klubiks.

(foto: Mark LoMoglio/Icon Sportswire)
Etem saadeti suvel Anaheim Ducksi poolt kahe drafti valikuga New Yorgi poole teele tehingus, kus läks vastupidises suunas Carl Hagelin. 23-aastane ründaja jõudis Rangersi eest kaasa teha aga vaid 19 kohtumist, enne kui uuesti kohvrite pakkimiseks läks.

Canucks loovutab tänavu NHL-is kolm söödupunkti kogunud Etemi eest Nicklas Jenseni ja drafti 6. ringi valiku. Nähtavasti võtsid Rangers ja Canucks malli Ryan Johansen - Seth Jones tehingust, kuna ka Etem ja Jensen on mõlemad draftis samalt kohalt hangitud mehed. Etem läks 2010. aastal 29. valikuna ning Jensen sealt aasta hiljem.

22-aastane taanlane on publikut hullutanud paljude trikkidega, ent efektiivsusest on puudu jäänud. NHL-is on 26 matšiga kirjas 3+3. Samuti pole AHL-is asjad kõige paremini sujunud. Näiteks tänavu on 27 kohtumisega tulnud vaid 4+8. Kuigi esituste hulgas on ka selline maasikas.


NHL-is kokku 131 mänguga 34 punkti (15+19) kogunud Etem kohtub Vancouveris oma vana treeneriga. Willie Desjardins oli WHL-is ühe aasta tema juhendajaks.

Kommentaarid