Ennustusvihjed 23/01/16

Eile oli huvitav päev. Kavva jäänud viies mängus olid kõigis külalised favoriidid ja reedest sel hooajal kujunenud autsaiderite üks parim päev. Iga kodusatsi puhul võis ka leida faktoreid, miks oma raha nende kätte usaldada. Ent lõpuks jäi päästikule vajutamata. Täna palju sümpaatsemad vastasseisud.

(foto: Getty Images)
Boston Bruins vs Columbus Blue Jackets - Bruins normaalajaga võit @ 1.80, 4 ühikut

Jakid on jäänud liiga viimaseks meeskonnaks ning on täna ka ilma peatreenerita. Kui viimati üks meeskond peatreenerita mängule läks, siis lõppes ootamatult pantrite rekordiline võiduseeria. Lisaks ka Sergei Bobrovski juba hooaja kolmanda (!) kubemevigastusega audis. Bruins võitnud seitse viimasest üheksast omavahelisest vastasseisust ning peaks siin seda seeriat veelgi ilusamaks tegema.

Florida Panthers vs Tampa Bay Lightning - Lightning võit @ 1.82, 4 ühikut

Lightning omab pärast Blackhawksi alistamist nüüd liiga pikimat võiduseeriat. Täna on naabrite vastu võimalus korrata klubi rekordit. Pantrid jagelesid ise eile Blackhawksiga ja tehtud on huvitav otsus. Ka täna alustab väravas Roberto Luongo. Ta on tänavu esimest korda kahel õhtul järjest alustamas. See võib kukkuda välja suurepärase otsusena, aga väravavaht võib ka liigse koormuse juures alt vedada. Jääme lootma viimast. Lightning võitnud 15 viimasest 20-st omavahelisest vastasseisust. Kaasa arvatud alles eelmisel nädalavahetusel.

Toronto Maple Leafs vs Montreal Canadiens - Canadiens võit @ 1.94, 3 ühikut

Leafs pole seni alistanud mitte ühtegi divisjoni rivaali ja skoorinud James van Riemsdykita ainult korra üle kahe värava. Seegi tuli Philadelphias läbi ussi selle samuse. Canadiens olnud muidugi mitu nädalat juba liiga halvimas hoos meeskond, aga aeg-ajalt on sähvatatud ning sellise koefitsiendi juures tuleb lihtsalt kaasa mängida ja loota parimat. Ühtlasi loota omavahelistest vastasseisudest üheksandat järjestikust võitu. Kõige selle juures tundub tegu olevat päris hea panusega.

Predators & Kings kombo @ 2.92, 2 ühikut

Predators viimasest kaheksast võitnud ainult kaks, aga pidevalt saadakse vastastest rohkem pealeviskeid ja seetõttu ollakse tegelikult sügava statistika põhjal liiga üks parimaid meeskondi. Pole lihtsalt õnne olnud (seni just nende poolt olnud kogu liiga peale enim posti-latti läinud üritusi) ja Pekka Rinne on tegutsenud ebakindlalt. Soomlasel on aga nüüd üks hea esitus alla ja see peaks ta ree peale tagasi aitama. Seejuures on Rinne ka Oilersi vastu alati hästi esinenud, lastes näiteks viimases neljas keskmiselt alla ühe mängus. Selle toel Predators võitnud neli omavahelist mängu järjest.

Kings läheb Coyotesile vastu kaotusega, ent juba kuu aega pole järjestikuseid mänge kaotatud. Kodumeeskond samal ajal, nagu siin vahepeal mainitud sai, sattunud allakäigutrepile. Neli kaotust järjest (kõik kodus!) ja viimases kolmes ainult kaks väravat.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid