Canucks otsib Chris Higginsile uut kodu

Kõik, kes soovivad oma ründeliini kogunud mängumehega polsterdada, võivad pöörduda Vancouver Canucksi poole. Chris Higginsi nimi on alates suvest kuulujuttudes ringelnud ja nüüd kinnitas klubi peamänedžer Jim Benning, et 32-aastasele ründajale otsitakse uut kodu.

(foto: sportspyder.com)
Benning teatas: "Seoses meie üleminekuga nooremaks meeskonnaks, võin kinnitada, et otsime Chris Higginsiga seoses sobivaid vahetustehinguid, et koosseisus nooremetele mängijatele ruumi teha. Chris on kvaliteetne inimene, kes on ligi viis hooaega meie meeskonnas tähtis liige olnud. Meie fookuses on olnud talle positiivse uue olukorra leidmine ning jätkame sellega."

Higginsil on karjääri jooksul 703 põhihooaja mänguga kirjas 332 punkti (164+168). Tänavu on aga 25 matšiga tulnud vaid 2+1.

Lisaks Canucksile ka Montreal Canadiensi, New York Rangersi, Calgary Flamesi ja Florida Panthersi särki kandnud ameeriklase agent Matt Keator teatas, et üleminekusoovi pole sisse antud, aga tehakse koostööd, et leida tema kliendile sobiv uus klubi.

Higginsi leping kehtib 2017. aasta suveni ning see võtab palgafondist enda alla 2.5 miljonit dollarit.

Kommentaarid