Chris Stewart jätkab Anaheimis

Anaheim Ducks on sel suvel vabaagentide turul väga väikselt tegutsenud, aga nüüd on lõpuks esimene suurem kala ära korjatud. Viimastel aastatel tagasihoidlikult tegutsenud Chris Stewart sai Ducksilt aastase leping, mis toob talle sisse 1.7 miljonit dollarit.

(foto: Brace Hemmelgarn/USA TODAY Sports)
27-aastane ründaja jõudis tänavu viimase kahe hooaja jooksul oma kolmandasse klubisse, kui Minnesota Wild ta vahetustehingute tähtpäeval Buffalost endale korjas. Endine drafti avaringi valik lõpetas põhihooaja korralikult (20-st mängust 3+8), aga pettis siiski lootuseid playoffides, kus tuli vaid kaks punkti.

Kahe klubi peale kogu olid Stewarti hooaja numbriteks 81 mänguga 36 punkti (14+22). Tegu selgelt tagasihoidlike numbritega mehe jaoks, kellel CV peal kirjas kaks 28 väravaga hooaega.

Viimastel aastatel on Jamaika juurtega ründaja erinevate vigastustega võidelnud ja see on kindlasti tema produktiivsusele põntsu pannud. Vähemalt nii võib Ducks loota. Klubil on palgalehega kõik korras, seega on tehingu näol tegu riskiga, mida saab endale lubada.

Loodetavasti ei kuku eksperiment välja samamoodi nagu aasta tagasi Dany Heatleyga ette võetud proovimine.

Kommentaarid