Capitals alustab uut hooaega tõenäoliselt ilma Bäckströmita

Washington Capitalsi jaoks on viimased päevad olnud väga rõõmustavad. Vabaagentide turult täiendati oma ridu Justin Williamsiga ning vahetustehinguga saadi San Josest kätte T.J. Oshie. Nüüd on aga selgunud, et kõik siiski pole lust ja lillepidu. Tõenäoliselt alustatakse uut hooaega ilma Nicklas Bäckströmita.

(foto: hockeysverige.se)
Rootslane, kes kogus lõppenud hooajal kogu liiga peale enim söödupunkte (60), käis mõni aeg tagasi puusaopil. Tema taastumisaja pikkuseks hinnatakse viis kuud, mis tähendab, et teda võib meeskonna särgis uuesti näha alles oktoobri lõpus-novembri alguses.

"Olen alates novembrist valu tundnud ning pidime selle ära parandama," rääkis Bäckström eelmisel kuul antud intervjuus. "On raske öelda, millal ma naasen - paranemine on individuaalne - aga olen kuulnud jutte viiest kuust."

Capitalsi peatreener Berry Trotz on märkinud, et loodab Bäckströmi treeninglaagris jääl näha. Kuid see, kas ta ka hooaja esimestes mängudes kaasa lüüa saab, on küsimärgi all.

Hiljutised täiendused näivad sellises olukorras isegi veel olulisematena.

Võimalik, et vigastuse tõttu läheb ilma ühe võtmemängijata uuele hooajale vastu ka Detroit Red Wings. Pavel Datsjukil on katkise pahkluuga opilaual käinud. Ees ootab mitmenädalane lahase kandmine ning klubi on teatanud, et arstid vaatavad tema seisu uuesti üle alles septembri lõpus.

Kommentaarid