Kessel jätkab Pittsburghis!

Kogu hooaja jooksul tatina veninud kuulujutud seoses Phil Kesseli tulevikuga on nüüd saanud lõpplahenduse ja see on üsna ootamatu. Pärast mitmeid spekulatsioone on selge, et 27-aastane ründetuus jätkab oma karjääri Pittsburgh Penguinsi ridades.

(foto: Chris Young/The Canadian Press)
Toronto Maple Leafs saab tehinguga Penguinsi järgmise aasta drafti avaringi ja 3. ringi valikud, 2014. aasta drafti 1. ringist korjatud Kasperi Kapaneni, 22-aastase kaitsja Scott Harringtoni ja Nick Spalingu. Koos Kesseliga liiguvad Pittsburghi drafti 2 ringi valik, kaitsja Tim Erixon ja noor ründaja Tyler Biggs. 15% Kesseli 8-miljonilisest aastapalgast jääb Leafsi kanda.

Väidetavalt arutlesid klubid aktiivselt Kesseli ümber ehitatud vahetustehingut ka drafti ajal. Siis oli Penguins koos drafti avaringi valikuga pakkunud välja Chris Kunitzi, Derrick Pouliot ja Rob Scuderi.

Pingviinid lähevad uuele hooajale vastu vinge ründeliiniga. Koosseisus on nüüd viis meest, kes karjääri jooksul suutnud teha vähemalt ühe 30 väravaga hooaja.

1. ja 2. ringi valikud lähevad vahetusse, kui Penguins uuel aastal playoffidesse jõuab. Kui jäädakse välja ning Leafs kvalifitseerub, siis rändab hoopis Pittsburghi 1. ringi valik ning 2. ringi oma läheb Torontosse. Kui Penguins jääb kahel järgmisel aastal playoffidest eemale, siis saab Leafs tehinguga seoses 2017. aasta 2. ringi valiku, Pittsburghi ei läheks mitte ühtegi valikut.

Kommentaarid