Zac Rinaldol on uue hooajaga seoses suured sihid

Zac Rinaldol on seni NHL-is kirjas 223 kohtumist. Ta on neis kogunud vaid 24 punkti. See-eest on ta aga enda nimele saanud 572 karistusminutit. Olles suvel Philadelphia Flyersi värvid Boston Bruinsi omade vastu välja vahetanud kavatseb ta aga uuel hooajal vastaste suhtes leebem olla.

(foto: USATSI)
Bruins pani Rinaldo hankimiseks hakkama drafti 3. ringi valiku, mida võib ühe lihtsa rusikakangelase eest pidada karmiks hinnaks. Klubi ise on samas tehinguga rahul. Uus peamänedžer Don Sweeney on üheks oma eesmärgiks seadnud agressiivsuse taastamise, mis lõppenud hooajal meeskonnast kadunud oli ja koos sellega kadus ka playoffide hoki.

Rinaldo samas loodab uues meeskonnas liigset agressiivsust vältida. "Ma ei kavatse mängukeelde koguda, see on viimane asi, mida ma soovin. Samuti pole mul plaanis korjata rumalaid karistusi," teatas Rinaldo Bruinsi kodulehele antud intervjuus.

25-aastane ründaja on senise karjääri jooksul teeninud kolm mängukeeldu. Neist viimane läks kirja lõppenud hooajal, kui Kris Letangi seina sõitmise järel pidi Rinaldo kõrvalt vaatama tervelt kaheksat kohtumist. Mängukeeldude kõrval on Rinaldo teeninud ka paar trahvi.

Lisaks oma temperamendi kontrolli all hoidmisele loodab Rinaldo ründes anda meeskonna heaks suurema panuse. Hokifännid võivad samal ajal hakata panustama sellele, kas uus hooaeg toob paljude poolt vihatud mängumehele personaalse punktirekordi või mitte. Hetkel on selleks üheksa.

Kommentaarid