Bruins määras uueks peamänedžeriks Don Sweeney

Pärast Peter Chiarelli vallandamist rohkem kui kuu aega kestnud uue peamänedžeri otsingud on Boston Bruinsi jaoks lõppenud sellega, et ametisse määrati senine abimänedžer Don Sweeney. Klubi endine mängija lubab uusi muudatusi ja ei välistanud peatreeneri Claude Julieni vallandamist.

(foto: Charles Krupa/AP Photo)
Bruinsit enam kui tuhandes mängus esindanud Sweeney ütles Julieni kohta. "Tänase seisuga on ta Boston Bruinsi peatreener. Võtan tema hindamiseks nii kaua aega kui vaja."

Sweeney ja Julien liitusid Bruinsi tagatubadega enamvähem samal ajal. Esimene lõpetas hooajal 2003/04 oma mängijakarjääri Dallas Starsis ning naases Bostonisse pintsaklipslasena 2006. aastal Julien võeti pardale aasta hiljem.

"Mängijatel, treeneritel ja juhtkonnal seisab ees kõva töö, tegemaks vajalikud muudatused, mis tõstaksid Bruinsi tagasi Stanley karika favoriitide etteotsa," teatas Sweeney.

Ehk kindlasti on suvel mitmeid muudatusi tulemas ja kui midagi on valesti läinud, siis loomulikult vaadatakse esimese asjana peatreeneri suunas.

Bruinsi juhtkonna esimehel Charlie Jacobsil on seoses Sweeneyga suured lootused: "Don Sweeney paistis välja uskumatult andekast kandidaatide grupist, kelle palkamist kaalusime. Tal on unikaalne ja muljetavaldav segu kogemustest nii mängija, ametniku kui ka ärimehena. Don mõistab täielikult Bruinsi olemust ja meil on täielik usk sellesse, et ta teeb organisatsioonist uuesti klubi, mis igal aastal Stanley karikavõidu konkurentsis on."

Kommentaarid