Shero loodab Devilsi rünnakule särtsu lisada

Alates selle nädala algusest ei ole esimest korda pärast 1987. aastat New Jersey Devilsi peamänedžeriks enam Lou Lamoriello. Klubi pikaajaline juht loovutas oma ameti Ray Sherole, kes on üheks priorideediks seadnud meeskonna ründemängu parandamise.

(foto: scoopnest.com)
"Eemärgiks saab olema ründevõimaluste suurendamine," teatas Shero uude ametisse astudes. "Soovime oma kaitset täiendada veidi parema rünnakuga."

Devils skooris tänavu keskmiselt 2.15 väravat mängus, millega edestati vaid kahte meeskonda. Viimaste aastate parim on hooajal 2011/12 tulnud 2.63 per mäng, millega platseeruti täpselt tabeli keskel.

"New Jersey vundamenti on aastaid ehitatud tugevale kaitsele ja väravavahi mängule, neil on Andy Greene'i näol üks alahinnatud veteranist kaitsja," jätkas Shero. "Meeskonda väljastpoolt jälgides oli selge, et edurivi tuleb täiendada. Sooviksime rohkem väravaid teha ja luua rohkem väravavõimalusi ja seda nii, et me ei lõhu aastaid paigas olnud kaitsestruktuuri."

Endale lasi Devils tänavu 2.55 väravat mängus. Näiteks neli meeskonda, kelle kaitse sellest rohkem lekkis, mängisid playoffides. Seda puudujääki suudeti aga rünnakul kompenseerida.

Shero esimene ülesanne on leida meeskonnale uus peatreener. On hakatud sosistama, et väljavalituks võib osutuda Dan Bylsma, kellega ta Pittsburgh Penguinsis koos töötas.

Kommentaarid