Ühe ajastu lõpp: Devils sai uue peamänedžeri

Detroit Red Wingsi Ken Holland on alates tänasest NHL-i teenekaim peamänedžer. 1997. aastal ametisse astunud mees võtab selle au üle New Jersey Devilsi Lou Lamoriellolt, kes otsustas pärast ligi 30-aastast tööd ameti maha panna.

(foto: Charles LeClair/USA TODAY Sports)
1987. aastal Devilsi peamänedžeriks saanud Lamoriello loovutab oma koha Ray Sherole, jätkates klubi juures presidendina. Sellega saab läbi ajastu, mis tõi Devilsile kolm Stanley karikavõitu (1995, 2000, 2003) ja nendele lisaks veel kaks finaalikohta (2001, 2012).

Ameti üle võttes pääseb Shero töötukassa ukse kulutamisest. Ta vallandati eelmise hooaja lõpus Pittsburgh Penguinsi poolt.

"Ray on väga austatud hokiringkondades ja teab, mida võitmiseks teha," ütles Lamoriello uut nägu tutvustades. "Tema 22-aastane kogemus erinevate NHL-i klubide juures on kasulik New Jersey Devilsi organisatsioonile. Ootan põnevusega temaga koos töötamist."

Shero töötas enne Penguinsit, kus 2008 ja 2009. aastal tuli kaks järjestikust karikafinaali ning üks võit, Ottawa Senatorsi ja Nashville Predatorsi juures.

Devils jäi tänavu kolmandat korda järjest Stanley karika playoffidest eemale.

Kommentaarid