Red Wings andis Babcockile loa teiste klubidega rääkimiseks

Mike Babcockist saab alles enamvähem kahe kuu pärast vabaagent, kuid juba nüüd on ta Detroit Red Wingsi poolt saanud loa pidada teiste klubidega läbirääkimisi. Seda kinnitas täna klubi peamänedžer Ken Holland, kes samas märkis, et hinnatud peatreener soovitakse pigem ikkagi endale jätta.

(foto: Brace Hemmelgarn/USA TODAY Sports)
"Ma tahan Mike'i siia, kui Mike ise siin tahab olla," ütles Holland. "Nii olen ma alati mängijatesse suhtunud."

Holland lisas, et lõppeva nädala jooksul tehti Babcockile kaks pakkumist, aga need lükati tagasi.

52-aastane peatreener saab nende pakkumistega nüüd teiste juurde joosta ja vaadata, mis selle peale öeldakse või siis rohkem nõuda. See võib omakorda viia selleni, et ta tuleb lihtsalt Hollandi jutule ringiga tagasi ning teeb siis Red Wingsiga uue lepingu.

Teemale loodetakse joon alla tõmmata kuu lõpuks. Kui Babcock enne praeguse lepingu lõppu ennast mõne klubiga seob, siis soovib Red Wings tema vastu järgmise kolme aasta jooksul saada ühe drafti 3. ringi valiku.

Babcock reisib uue nädala alguses MM-ile, kus tal on väidetavalt kavas kohtumised mitmete meeskondadega. "Mike tahab uurida, mida väljaspoolt pakutakse," tunnistas Holland, kes mainis ka, et ta plaanib kogu protsessi käigus Babcockiga kontakti hoida.

Kommentaarid