Franson soovib Torontosse tagasi minna?

"Rendimängijate" hankimisega kaasneb alati risk. Tore on, kui need kenasti õnnestuvad - nagu mullu Marian Gaboriku ja Los Angeles Kingsi puhul - aga kohutav, kui asi siiski ei laabu. Nashville Predators andis Cody Fransoni nimel ära suure hulga vahendeid, aga tema esitused kuldses särgis jäid väga tagasihoidlikuteks.

(foto: Christopher Hanewinckel/USA TODAY Sports)
27-aastane kaitsja käis Predatorsi eest põhihooajal jääl 23 kohtumises. Hea ründava kaitsemängijana tuntud mees suutis nendes kohtumistes aga teha vaid 1+3. Rohkelt oli kohtumisi, kus ta ka lihtsalt koosseisust välja jäeti. Ta puudus ka playoffide avamängust ning keskmiseks mänguajaks kujunes lõpuks vaid 14 minutit ja 36 sekundit.

Ühe sõnaga - Fransoni tehing ebaõnnestus Predatorsil täielikult. Eriti veel seetõttu, et tõenäoliselt ta uueks hooajaks enam kantrimuusika pealinna ei naase. Vaatamata kehvale poolaastale saab temast kindlasti üks tänavuse vabaagentide klassi ihaldatumaid mängijaid. Augustis 28-aastaseks saav mees loodab, et ka Leafs asub tema teenete eest heitlema.

"Olen 100% valmis Torontosse naasma. Loodan, et nad on üks nendest meeskondadest, kes minuga ühendust võtavad," rääkis Franson eile antud intervjuus.

Eelmisel suvel liikusid jutud, et vabaagendid ei soovinud Mike Babcocki tõttu Detroit Red Wingsiga liituda. Franson arvab aga hoopis vastupidi: "Babcocki liitumine muudab Leafsi siirdumise kindlasti huvitavaks ja vabaagentide jaoks intrigeerivaks."

Babcocki on lõppeval nädalavahetusel kiitnud ka Joffrey Lupul. "Meie seis on kindlasti parem kui kolm päeva tagasi," ütles Leafsi asekapten eile.

Lupul on Babcockiga varasemalt tuttav Anaheim Ducksi päevilt. Hooajal 2003/04 tegi Lupul Babcocki käe all oma NHL-i debüüdi. "Üks asi, mis mulle kiirelt selgeks sai oli see, et ta on väga töökas tüüp, kes ennast alati hästi ette valmistab," kiitis Lupul. "Mulle avaldas koheselt muljet, kuidas ta oli iga päev esimesena kohal ja lahkus viimasena. See oli nii iga päev. Tema jaoks oli auasi, et mitte keegi ei oleks töökam."

Kommentaarid